Trentino in Dolomiti

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSB110)
Oferta Speciala
*de la
 
705
pret/pers/pachet

Biciclete de munte prin văi și poalele munților Dolomitei și provocă-te la câteva urcări abrupte lungi. Pe măsură ce mergeți, admirați numeroasele vârfuri reflectate în apele limpezi ale Lacului Levico și Lacul Caldonazo. Urmați potecile biciclete de-a lungul frumoaselor râuri Brenta și Mandola și lăsați în urmă podgoriile și vegetația mediteraneană în timp ce urcați înalte în Alpi, pentru a avea vedere panoramică la munte. Petreceți noaptea în sate de munte înaltă și în orașe balneare cunoscute și beneficiați de confortul transportului dvs. de bagaje de la un hotel la altul.

Nivelul plimbărilor în MTB variază oarecum și poate fi dur și solicitant. Distanțele zilnice variază între 21 și 52 km, traseele mai lungi pot fi scurtate. Unele plimbări sunt pe drumuri aproape plate (pe asfalt) și trasee în jurul lacurilor și prin văi, uneori urcați în sus și mergeți pe trasee înguste de munte, unde aveți cu siguranță nevoie de o bicicletă montană. Un GPS este foarte recomandat și vă putem oferi traseele, deoarece traseele nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Puteți ușura urcarea abruptă lungă până la Vetriolo obținând un ascensor de la proprietarul unității de cazare.

Plimbările urmează mai ales trasee cu pietriș și drumuri asfaltate, dar și porțiuni de trasee forestiere și piste de căruciori.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-5 Cine

-Livrare de biciclete la Pian dei Pradi / Vattaro, asigurare de furt și colectare de la Pian dei Pradi / Vattaro

-Transfer de bagaje în ZIUA 3, ZIUA 5, ZIUA 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Cască

-Călătorie spre / de la Pian dei Pradi / Vattaro

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Sosire în Pian dei Pradi

Astăzi ajungeți la Pian dei Pradi, un sat mic din munți, lângă Lago di Caldonazzo.

 

 

Ziua 2: Circular Pian dei Pradi până la Campregheri (20,8 km)

Tur scurt rotund pentru a cunoaște împrejurimile Pian. Mai întâi cobori prin păduri dense spre Vattaro. O primă urcare și coborâre scurtă vă aduce în Campregheri. Aici începeți o urcare lungă trecând pe Centa San Nicolò cu câteva priveliști minunate asupra văii de lângă tine. Recompensa este o coborâre prin pădure și de-a lungul fermelor tipice înapoi la Pian dei Pradi.

Provocare: 20,8 km, ascensiune 475 m, coborâre 475 m

 

 

Ziua 3: Pian dei Pradi până la Vetriolo Terme (33,2 km)

Începeți cu o drăguță coborâre pe valea largă a Brenta, până la Lago di Caldonazzo. Alături de acest lac și Lago di Levico, circulați prin poduri de fructe și vinuri până la Levico Terme. Treci pe lângă fermecătorul mic sat Tenna, situat pe un deal între cele două lacuri. În Levico Terme vă puteți înota în lac, vă așezați la una dintre numeroasele terase sau puteți vizita parcul Termei. Ar trebui să vă odihniți puțin, pentru că trebuie să urcați până la Vetriole Terme, unde vă petreceți noaptea.

Provocare: 33,2 km, ascensiune 1100m, coborâre 600m

 

 

Ziua 4: Circular Vetriolo Terme până la Passo de la Bassa (44,4 km)

De la Vetriolo vă deplasați până la Passo della Bassa, lângă vârful Panarotta (2002m). Priveliște impresionante asupra văilor din jur. Un mic drum care trece prin ferme și pajiști te duce încet. Dupa ce treci o padure cobori mai repede spre unica Valle dei Mocheni, trecand prin cateva sate mici. Un drum asfaltat lin vă duce până la Pergine, unde începe urcarea abruptă înapoi spre Vetriolo.

Provocare: 44,4 km, 1350 m ascensiune, 1350 m coborare

 

 

Ziua 5: Vetriolo Terme până la San Cristoforo (47,7 km)

Călătoriți prin Valle dei Mocheni, unde locuitorii vorbesc un dialect german tipic și sunteți înconjurați de ferme cu aspect austriac. Parțial circuli de-a lungul unui mic râu care vine din munții din jurul tău. Traseul se încheie într-un tipic italian înconjurător: San Cristoforo la Lago di Caldonazzo.

Provocare: 47,7 km, ascensiune 975m, coborâre 1925 m

 

 

Ziua 6: Circular San Cristoforo până la Segonzano (51,5 km)

După ce traversați Pergina ocupată, mergeți prin curți de fructe până în micul sat Madrano. Aici începe urcușul destul de ușor prin Val Grande și Val di Cembra. Treci cristalul Lago di Lases. Urci mai departe până la Lona și cobori apoi la impresionantele piramide pământești din Segonzano. Acesta este punctul de plecare pentru urcarea spre Lago delle Piazze și Lago di Serraia. O coborâre îndelungată prin pădurile din Val di Pine te aduce în satul religios Montagnaga, cu Madonna Neagră. După o coborâre frumoasă, te întorci în Valsugana la Lago di Caldonazzo.

Provocare: 51,5 km, ascensiune 875m, coborâre 875m

 

 

Ziua 7: San Cristoforo până la Pian dei Pradi (27,2 km)

Această ultimă zi de ciclu te duce în jurul muntelui Marzola, înălțându-se deasupra lacului di Caldonazzo cu o lungime de 1737 m. Drumuri înguste și trasee forestiere vă duc la o fortăreață de pe malul muntelui. La întoarcerea la Pian dei Pradi treci Vigolo Vattaro și câteva pajiști frumoase, care sunt colorate de multe flori în primăvară.

Provocare: 27,2 km, ascensiune 675m, coborâre 250m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Pian dei Pradi!

După micul dejun, călătoria și serviciile noastre se termină, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la Trento sau alte servicii suplimentare.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020