Poros & Hydra: Perle în Golful Saronic

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
755
pret/pers/pachet

Pe acest turneu insular veți explora două insule total diferite din Golful Saronic: Poros și Hydra. În timp ce Poros este acoperit cu păduri de brad, Hydra este o insulă mai stâncoasă, cu posibilități mari de mers și vederi mereu surprinzătoare. Lipsa vehiculelor motorizate pe Hydra face din această destinație un adevărat paradis de mers.

Călătoria începe cu o ședere peste noapte în centrul istoric al Atenei, unde faci o plimbare intrigantă, luând în evidență punctele culturale. Vă veți plimba prin grădinile verzi luxuriante și pe lângă vechiul stadion olimpic. Prin zona pietonală din jurul Acropolei veți vedea templul Parthenon și piețele grecești romane și antice.

Călătoriți cu feribotul către insula împădurită Poros, unde faceți o plimbare superbă până la templul antic din Poseidon. Mica peninsulă pe care este construit vechiul oraș Poros oferă o mulțime de posibilități în timp ce rătăciți pe benzi înguste și înghițiți ouzo cu un „meze” într-una dintre cafenelele de pe chei. Ultima destinație din această călătorie este insula Hydra, o insulă complet lipsită de mașini care oferă o rețea largă de căi intacte! Hydra este un oraș foarte drăguț, cu conace de piatră și străzi înguste pietruite. Una dintre plimbări începe după ce ați luat un taxi local cu apă spre golful retras din Ledeza. Veți naviga înapoi în portul Pireu prin catamaran în doar 2 ore, apoi veți călători pe aeroport.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în următoarele hoteluri pe bază de Cazare cu mic dejun

-Transfer de taxi hotel Atena-Pireu

-Ferry sau Piraeus-Poros de mare viteză în clasa turistică

-Poros-Hydra de mare viteză și Hydra-Piraeus de mare viteză în clasa turistică

-Pe Poros și Hydra, oaspeții se plimbă până la hoteluri. La Poros bagajele vor fi transferate din / în port.

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile în engleză

-Harta originală de mers a Hydra

 

Pretul nu include:

-taxa turistica

 

Ziua 1: Sosire la Atena (5 KM)

Sosire în aeroportul din Atena. Călătoriți cu transportul public de la aeroport la hotelul din Atena sau luați un taxi.

Timpul permis, puteți explora centrul Atenei și puteți înconjura atmosfera din orașul vechi cu magazinele sale colorate, piața centrală de pește și carne și cartierul vechi din Plaka situat la poalele dealului Acropole. În vârful Acropolei găsiți templul antic al Partenonului și la poalele dealului splendidul nou muzeu al Acropolei.

Provocare: 2-6 ore, 5 km, ascensiune 100 m, coborâre 100 m

 

 

Ziua 2: De la Atena la Poros (5 km)

Preluare la hotelul din Atena și transfer în portul Pireu. Ferry sau mare viteză către Poros (dacă un feribot este disponibil cu un orar acceptabil, rezervăm bacul).

După-amiază, este timp pentru o plimbare frumoasă în peninsula din orașul Poros. Mai întâi vă plimbați prin acest oraș unic, cu casele sale viu colorate, până la ruina unei vechi mori de vânt. Aici vă veți bucura de vederi impresionante pe canalul îngust Galatas spre vârfurile înalte ale Peloponezului. Continuați până pe creastă și urmați o potecă parțial asfaltată (kalderimi) pe toată creasta până la biserica din Ag. Anargyroi. Stând în fața bisericii veți avea o vedere panoramică la 360 de grade. Coborâți printr-un alt drum înapoi în orașul Poros, unde vă puteți relaxa într-una dintre cafenele sau restaurante.

Provocare: 2 ore, 5 km, ascensiune 120m, coborâre 120m

 

 

Ziua 3: Plimbare circulară pe Poros (10 km)

Plimbarea de astăzi vă conduce mai întâi de-a lungul coastei spre Kyani Akti, de unde urcați prin zone împădurite și mici livezi de măslini, spre situl arheologic din Poseidon.

Sanctuarul din Poseidon merită o vizită. Este situat într-o poziție strategică, la 200m deasupra nivelului mării. Sanctuarul a fost dedicat cultului lui Poseidon, dar există dovezi că situl a fost deja locuit în timpurile preistorice. Există încă săpături.

Lăsând site-ul în urma ta, urci mai departe printr-o pistă; o secțiune surprinzător de frumoasă! Veniți pe un drum forestier și ajungeți la cel mai înalt punct de astăzi. Zigzând pe drumuri forestiere, ajungeți pe drumul principal asfaltat pe care îl urmați în scurt timp. Apoi vă întoarceți pe o potecă drăguță și coborâți prin păduri deschise până la coastă, în zona Perlia, unde se află hotelul dvs.

Provocare: 3,5 ore, 10 km, ascensiune 500 m, coborâre 500 m

 

 

Ziua 4: Călătorie de la Poros la Hydra. După-amiaza plimbare (4 km)

Călătoriți azi cu mare viteză de la Poros la Hydra (mai multe plecări zilnic). Diferența izbitoare dintre Poros și Hydra devine clară, în apropierea insulei Hydra. În timp ce Poros este acoperit cu păduri de pin, Hydra constă în mare parte din munți stâncoși și o coastă curbată.

Orașul și portul principal sunt printre cele mai frumoase din Grecia, cu conacuri neo-clasice păstrate, case de sat spălate alb și benzi înguste pietruite care urcă abrupt din portul în formă de potcoavă. Pe bună dreptate, întregul oraș este păstrat ca monument național.

După-amiaza puteți face o plimbare minunată pe Hydra, în timp ce veți cunoaște orașul și zona cu o populație redusă din interior.

Provocare: 3 sau 5 ore, 10 sau 16 km, 150m sau 350m urcare, 150m sau 350m coborare

 

 

Ziua 5: Plimbare pe Hydra (10 sau 16 km)

Primul dintre cele două trasee principale de mers pe jos care traversează Hydra începe în orașul principal Hydra și se termină pe latura de vest a insulei, cu plaja Bisti și mica biserică din Ag. Georgos. Această parte a insulei este acoperită cu vegetație bogată, iar pădurea de pini ajunge până la plaja Bisti, oferind o latură foarte diferită a insulei decât cea asociată de obicei cu Hydra: o formațiune de rocă goală.

Mai întâi te plimbi de-a lungul coastei nordice prin satele Kaminia, Vlychos, Plakes și treci pe lângă Golful Palamidas cu micul ei depozit. De acolo aveți opțiunea de a vă întoarce în orașul Hydra pe un alt traseu SAU mersul mai departe spre interior pentru a urca în satul Episkopi. După Episkopi, poteca continuă spre sud-vest, spre coastă. Vă veți bucura de vederi impresionante și vă veți plimba mai ales prin vegetația luxuriantă. Traseul tău se încheie în pitoresc golful Bisti cu mica sa biserică, Agios Georgos. În sezonul înalt sunt șezlonguri de închiriat. Vă veți întoarce în orașul Hydra cu taxiul cu apă (nu este inclus în amenajarea standard).

Provocare: 3 sau 5 ore, 10 sau 16 km, 150 sau 350m urcare, 150 sau 350m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare circulară pe Hydra (10 km)

Plimbarea circulară de astăzi vă duce la vârful Muntelui Eros din insula Hydra, 588m.

Un „kalderimi” larg se urcă în sus de la orașul Hydra până la Mănăstirea Profitis Elias, situată la doar 100 de metri sub vârf. De aici, o potecă duce până la vârf, unde vă puteți bucura de vederi splendide asupra Hydra, insulelor din jur și Peloponez. Traseul de întoarcere către orașul Hydra urmează un traseu diferit, coborând treptat către așezarea de la Episkopi, apoi repede înapoi spre Hydra.

Provocare: 6 ore, 10 km, ascensiune 700m, coborâre 700m

 

 

Ziua 7: Plimbare pe Hydra de la Ledeza în orașul Hydra (9,6 sau 17,2 km)

Pentru ruta de astăzi pe Hydra, vei fi dus cu un taxi cu apă spre Golful Ledeza (opțional). Din golf vă urcați la Mănăstirea Zourvas, situată într-un peisaj stearc, dominat de piatră. Puteți alege să vă plimbați direct în orașul Hydra printr-o potecă clară. Vei merge și prin zone împădurite, pline de cedri și stejari. Traseul trece pe lângă mănăstirile Aghia Matrona și Aghia Triada. Printr-o pistă de mizerie ajungeți la mănăstirea Aghios Nikolaos și coborâți spre orașul Hydra.

Pentru plimbarea mai lungă, mai întâi continuați mai departe spre est, până la farul Zourvas, prin biserica din Agios Ioannikios. Această biserică pare a fi atârnată de stânci în timp ce marea strălucește la 100 de metri mai jos, creând o priveliște orbitor. Sfârșitul traseului este marcat de farul de piatră din Zourvas, care este automatizat acum. Singurii oaspeți din zonă sunt caprele sălbatice care cutreieră și pasc pe pământ. Reveniți pe jos la Mănăstirea Zourvas, apoi urmați traseul standard prin Aghia Matrona, Aghia Triada și Aghios Nikolaos și vă întoarceți la Chora printr-o șa marcată de morile de vânt.

Provocare: 3,5 sau 6,5 ore, 9,6 sau 17,2 km, urcare 468 m, coborâre 440 m

 

 

Ziua 8: Plecare

Te plimbi cu bagajele până în port, pe străzile pietruite din Hydra. În port, te urci pe o navă de mare viteză pentru a călători înapoi în Pireu. Opțional, puteți rezerva un transfer la aeroportul din Atena pentru plecarea dvs. sau puteți rezerva nopți suplimentare în Atena.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020