Plimbare prin Alto Adige Dolomites prin Fanes si Sennes

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW200)
Oferta Speciala
*de la
 
765
pret/pers/pachet

Urmați fie drumuri cu pietriș, fie trasee de drumeție bine marcate. Traseele descrise aici implică uneori ascensiuni mai abrupte, dar pot fi parcurse fără probleme de către un adult care se potrivește în mod rezonabil. În unele ocazii există opțiuni opționale pentru urcarea vârfurilor locale; în mod evident, acestea sunt trasee mai dificile, potrivite doar pentru drumeții cu munte cu experiență.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo. * Primul și ultimul apartament au băi private. Cabanele Sennes și Fanes au camere cu băi comune. Un supliment se va aplica dacă solicitați o baie privată (greu disponibilă în sezonul înalt)

-7 mic dejunuri

-6 cine

-6 picnicuri

-pachete informationale detaliate, note de traseu si harti

-suport telefonic 24/7

 

Pachetul nu include:

-taxe turistice

-asigurare de calatorie

-calatorii catre Platwiese (Prato Piazza) si de la San Vigilio di Marebbe (St. Vigil in Enneberg)

-trenuri, autobuze si barci unde este necesar

-mesele de pranz si cina unde nu sunt specific mentionate

-bauturi si gustari

-echipamente personale

-taxe de oras

 

 

 

 

Ziua 1: Ajunși în Plätzwiese

Ajungeți cu transportul public sau transferul privat la Plätzwiese / Pratopiazza, check-in la cazare și bucurați-vă de atmosfera liniștită a Dolomiților.

 

 

 

Ziua 2: dus-întors de la Plätzwiese prin Strudelkopf sau via Stollaplatz (6/8 km)

Astăzi puteți alege printre mai multe itinerarii de drumeție. Puteți urca pe Strudelkopf (2307m) cu vederi excelente asupra Drei Zinnen sau puteți face un tur prin rulajul Stollaplatz și Stolla-Alm. Sau puteți face fie plimbări pentru că sunt relativ scurte.

Provocare: 2 / 2,5 ore, 6/8 km, urcare 350m / 250m, coborâre 350m / 250m

 

 

 

Ziua 3: De la Plätzwiese la Sennes (21,3 km)

După micul dejun, începeți plimbarea de astăzi cu o coborâre prin spectaculosul Val dei Canope spre Cimabanche. După o scurtă plimbare de-a lungul drumului urcați prin Val de Gotres spre Forcella Lerosa, un podiș de luncă înconjurat de vârfuri de munte frumoase. După o coborâre abruptă printr-o pădure, începeți ascensiunea finală prin minunata Val Salata și ajungeți la Sennes.

Provocare: 6 ore, 21,3 km, 985 m ascensiune, 834 m coborare

 

 

 

Ziua 4: bucla Sennes via Munt de Sennes (7,2 km)

Plimbarea de astăzi vă duce prin platouri și văi deasupra liniei copacilor înconjurată de priveliști montane. Această scurtă drumeție poate fi extinsă cu o urcare către vârful Muntejela de Senes (2887m). Priveliștea din vârf este uimitoare.

Provocare: 2,5 ore, 7,2 km, 345 m ascensiune, 330 m indesent

 

 

 

Ziua 5: De la Rifugio Sennes la Rifugio Fanes prin Lago de Foses (19,7 km)

Urmați mai întâi o parte a traseului larg Dolomite Höhenweg, la o altitudine aproximativ constantă. Apoi mai departe pe trasee stâncoase și o coborâre în trepte prin pădure. Urmând un traseu în zig-zag, urci înapoi deasupra liniei copacilor. Coborâți apoi pe un drum neasfaltat și ajungeți la Pederü. Mulți vizitatori intră aici în parcul Fanes-Sennes. Urmează o urcare lungă către rifugio Fanes, parțial pe un drum neasfaltat, parțial pe traseele montane.

Provocare: 6-7 ore, 19,7 km, ascensiune 1000m, coborâre 900m

 

 

 

Ziua 6: dus-întors prin Ju della Crusc sau via Bivacco della Pace (17,3 / 16,6 km)

Astăzi puteți alege între două excursii alternative de toată ziua.

OPȚIUNEA A: bucla de la viaCiaval via de Ju de la Crusc

Acest traseu de toată ziua te duce pe o colina abruptă și împădurită, până la întinderea goală și stâncoasă a platoului Fanes. La Ju della Crusc ajungi la marginea platoului, unde te bucuri de vedete dramatice peste valea de dedesubt. Opțional, puteți extinde drumeția cu o urcare până la vârful L'Ciaval.

 

 

 

OPȚIUNEA B: Bucla pentru fani prin Bivacco alla Pace

Ca alternativă, puteți alege plimbarea prin Bivacco della Pace. Această drumeție începe ca o plimbare confortabilă de-a lungul unui drum neasfaltat, care se desfășoară prin peisaje alpine plăcute, și urcă abrupt deasupra liniei copacilor, până la afluentul dramatic Monte Castello. Pista a fost inițial un drum militar din Primul Război Mondial care aducea provizii pe front, care se afla la Monte Castello.

Provocare: 6,5 / 6 ore, 17,3 / 16,6 km, 1,069 / 1235 m ascensiune, 1,076 / 1235 m coborare

 

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Rifugio Fanes la San Vigilio di Marebbe (20,8 sau 18,8 km)

Coborâți de pe Podișul Fanes până la minunatul Val di Marebbe. Mai întâi urci abrupt spre Anthoius Joch, cu o coborâre dificilă pe o pantă de resturi. După aceea, continuați pe o potecă largă prin satul Wengen / La Valle până la Crusc de Rit, cu priveliști frumoase pe drum. Coborâți apoi prin păduri și pajiști spre San Vigilio di Marebbe.

Provocare: 7/6 ore, 20,8 / 18,8 km, ascensiune 650m, coborâre 1450m

 

 

 

Ziua 8: Plecare din San Vigilio di Marebbe

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat servicii suplimentare sau nopți suplimentare

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020