Excursie cu bicicleta în Sierra de Grazalema

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ESSB017)
Oferta Speciala
*de la
 
590
pret/pers/pachet

Soarele de după-amiază luminează stâncile de calcar și fațadele spălate albe ale Pueblos Blancos. Livezile de măsline verzi-argintii oferă o anumită umbră pe parcurs. Dealurile rulante din Andalucía oferă un teren ideal pentru o vacanță cu bicicleta. Picturile rupestre pre-istorice, satele maure și arhitectura romană constituie un fundal istoric interesant. Stejarul, stejarii și citricii împodobesc țara care duce spre Sierra de Grazalema. Peisaje variate pentru ciclism. În ziua 5, traseu opțional de mers pe jos în parcul natural. Programul de ciclism începe și se termină într-un oraș frumos, despre care poetul Rainer María Rilke a scris „Am căutat peste tot orașul viselor și l-am găsit în sfârșit în Ronda”.

 

Pretul include:

-Toată nopțile în camere cu baie privată

-Mic dejun în fiecare dimineață

-Transport bagaje

-Descrierea detaliată a traseului în engleză însoțită de hărți

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Transport la prima și de la ultima cazare

 

Ziua 1: Sosire în sudul Spaniei

Astăzi ajungeți în Ronda, un oraș istoric important din „pueblos blancos” din Andalucía.

Provocare: Călătorie în Andalucía.

Satele de-a lungul drumului: Ronda

 

 

Ziua 2: De la Ronda la Olvera (37 km)

Un traseu minunat pentru prima ta zi de ciclism. Urcarea spre Setenil de las Bodegas, cocoțată pe stâncile stâncoase cu vedere la râul Guadalporcun. Urmați apoi prin Arriate și Torre Alhaquime pentru a ajunge în satul frumos din Olvera, înconjurat de terenuri agricole deschise și de livezi enorme de măslini.

Provocare: 37 km, ascensiune 450m

Satele de-a lungul drumului: Setenil, Arriate, Olvera

 

 

Ziua 3: De la Olvera la Zahara (49 km)

Traseul de astăzi urmează drumuri înguste, prin terenuri agricole, pentru a ajunge în orașul Algodonales. Contrast minunat al clădirilor spălate în alb între o varietate de tonuri de pământ. Zahara de la Sierra este un alt sat magnific situat în vârful stâncilor.

Provocare: 49km, ascensiune 500m

Satele de-a lungul drumului: Algodonales, Zahara de la Sierra

 

 

Ziua 4: De la Zahara la Benaocaz (41 km)

Astăzi faceți o ascensiune grea de 470m pentru a ajunge la Grazalema, apoi mergeți mai departe spre Benaocaz, unde ajungeți pe secțiuni antice ale unei căi romane. Centrul istoric al orașului este de origine maură, cu o biserică construită pe locul unei foste moschei.

Provocare: 41 km, ascensiune 500 m

Satele de-a lungul drumului: Grazalema, Benaocaz

 

 

Ziua 5: De la Benaocaz la Jimera de Libar (41 km)

Mai întâi coboară către orașul Ubrique, cel mai mare dintre toate satele albe, cu o mulțime de baruri, restaurante și magazine. Apoi începeți să urcați pe un drum interior liniștit și să traversați cea mai mare rezervație de stejar de plută din Spania în timp ce vă deplasați în jurul Masivului central al munților Grazalema. Priveliște minunate în timp ce coboară pe valea verde a râului Guadario. Practic nu trebuie să vă mișcați picioarele timp de 10 km, înainte de a ajunge la gara din Jimera de Líbar. Aici luați trenul spre Benaojan și 5 minute mai târziu intrați pe ușa hotelului dumneavoastră confortabil rutal.

Provocare: 41 km, ascensiune 500 m

Satele de-a lungul drumului: Ubrique, Cortes de la Frontera și Jimera de Líbar

 

 

Ziua 6: De la Jimera de Libar înapoi la Ronda (26 - 15 km)

Această parte a călătoriei vă duce înapoi la Ronda cu pasul "Encinas Borrachas" (la 1000m), pe drumul de la Gaucín la Ronda. Un traseu foarte pitoresc și un scurt liniștit, dar va trebui să faceți 2 ascensiuni de 350m. Recompensa ta: o coborâre lungă spre Ronda și intrare măreț prin traversarea podului spectaculos al orașului. Dacă preferați să săriți ascensiunile lungi, puteți călători cu bicicleta cu trenul spre Ronda.

Provocare: 26 / 15km, ascensiune 800 / 400m

Satele de-a lungul drumului: Atajate, Ronda

 

 

Ziua 7: sfârșitul programului

Programul tău se încheie în această dimineață după micul dejun. Plecare din Ronda.

Provocare: Călătorii din sudul Spaniei.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020