Traseul Alpe Adria

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport (ATSB020)
Oferta Speciala
*de la
 
920
pret/pers/pachet

 

Potrivit pentru bicicliștii obișnuiți să onduleze trasee cu urcări energetice ocazionale. Vei circula cu bicicleta în principal pe trasee și drumuri liniștite și ar trebui să ai un nivel rezonabil de fitness.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejun

-Asigurarea furtului de biciclete

-bilet de tren Salzburg stația de tren către stația Villach (ZIUA 2)

-Transfer de bagaje ZIUA 3 - ZIUA 6

-Transfer privat (+ bagaje) de la Grado la gara Cervignano / Aquileia / Grado

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Cască

-Călătoriți la Salzburg și din Veneția

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire la Salzburg

Ajunși în Salzburg de la aeroport sau ia un tren de la stația Veneția.

Încercați-vă să vă plimbați prin orașul Mozart și nu uitați să încercați delicioasele bile de ciocolată!

 

 

Ziua 2: Trenul spre Villach și plimbare circulară în jurul lacului Ossiacher (43 km)

Luați trenul 10.12 spre Villach care urmează traseul ciclic Alpe-Adria.

În Villach, ridicați-vă bicicleta și îndreptați-vă spre Annenheim pentru a vă învârti în jurul lacului Ossiacher al 3-lea lac larg din Carintia. Priveliștea Alpilor Gerlitzen și a lacului glaciar sunt frumoase

De la Annenheim mergeți spre "Landskron" pe partea de sud a lacului. Călătorind prin Moor Bleistätter (mlaștina Bleistatt), ajungeți în partea de nord a lacului, unde vă întoarceți spre Annenheim, pe malul opus. În timpul traseului treceți prin mai multe atracții regionale, cum ar fi construcția neobișnuită a casei de piatră din Steindorf, „Abadea” Ossiach „Stift Ossiach”. De asemenea, puteți opta pentru o plimbare cu feribotul sau pentru o înot în lac

Distanță: 43km Ascensiune: 269m Coborâre: 292m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Villach în Austria la Tarvisio sau Camporosso în Italia (38-41 km)

Din Villach urmează râul Gail, afluent al Dravei, pe latura sudică a Villacher Alpe, traversând o secțiune a Parcului Natural Dobratsch. Pedalând prin sate mici, urcând blând și treptat vă apropiați de granița italiană, pe care o traversați la Thörl-Maglern. Urmând o linie feroviară abandonată recent transformată într-o potecă bicicletă, ajungeți în curând în Tarvisio, la doar câțiva kilometri dincolo de graniță și punctul de plecare nordic pentru Val Canale. 4 km mai departe este Camporosso, destinația noastră pentru diseară

Distanta: 38 / 41km Ascensiune: 350m Coborare: 160m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Tarvisio la Venzone sau Gemona (64-73 km)

Pentru o vedere pasăre a Alpilor Iulieni, duceți telecabina până la Mănăstirea Monte Lussari de unde vă veți admira priveliștile de pe munții Mangart și Jof di Montasio. Odată întoarsă pe poteca biciclistă respirați în aerul crocant de munte, în timp ce continuați în aval, circulați deasupra râului Fella, deoarece această frumoasă și ușoară potecă se taie drept prin cea mai îngustă secțiune a Val Canale, trecând sate mici de munte și oferind priveliști minunate la fiecare rândul său. Opriți-vă în Venzone pentru a admira frumosul sat atât de iubit restaurat, după ce a fost prăpădit pe pământ în timpul cutremurului din 1976

Distanta: 64 / 73km Ascensiune: 340m Coborare: 850m

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Venzone sau Gemona la Udine (55 km)

În Gemona, munții dau loc câmpiilor fertile ale râului Tagliamento. Recomandându-vă drumul prin câmpuri luxuriante și sate mici, ajungeți la Udine, capitala istorică a regiunii Friuli, unde se spune că Attila, liderul hunilor avea un deal construit de unde putea controla asediul Aquileia, instruindu-i pe soldații să aducă pământ în casca și scutul lor, deoarece, peisajul era prea plat. Întrebați prin orașul vechi semnele că acest oraș a fost întotdeauna o intersecție între culturile estice și occidentale este încă vizibil în numeroasele palate frumoase care datează din diferitele perioade de dominație

Distanta: 55km Ascensiune: 220m Coborare: 430m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Udine la Grado prin Aquileia (57 km)

Zigzându-ți drum prin orașe mici, câmpuri și păduri, pe benzi de biciclete și drumuri liniștite de țară ajungi la Palmanova, construit cu 3 ziduri impunătoare în formă de stele concentrice și o imensă piață centrală. Continuă până la Aquileia, un oraș mare și proeminent din Antichitate și unul dintre cele mai mari orașe din lume în secolul II d.Hr., cu peste 100.000 de locuitori, acum un oraș mic, cu un sit arheologic important.

În cele din urmă ajungeți la Grado, unde marea Adriatică vă așteaptă pentru o înot răcoritoare

Distanță: 57km Ascensiune: 60m Coborâre: 230km

 

 

Ziua 7: Atracții turistice în Veneția

O scurtă plimbare cu taxiul vă duce la gara unde vă prindeți trenul spre Veneția. Dupa ce te-ai intrat in centrul hotelului, lasa-te fascinat de unicitatea orasului plutitor.

 

 

Ziua 8: Arrivederci Venetia!

Excursia se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat nopți suplimentare sau alte servicii opționale cu noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020