Toscana San Giminiano si Chianti scurt

Bike tour 5 zile/4 nopti/3 trasee

 
Transport (ITSB075)
Oferta Speciala
*de la
 
595
pret/pers/pachet

San Gimignano este o comoară pe deal și o bijuterie a Toscanei, minunată pentru plimbări cu bicicleta și explorare. Cu cele treisprezece turnuri medievale deosebite, este clar de ce orașul se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Vă veți plimba printre câmpurile de floarea-soarelui sub soarele toscan și de-a lungul drumurilor de țară cu margine de chiparos, prin livezi de măslini și podgorii care produc unele dintre cele mai bune ulei de măsline și vin din lume. Vei savura aroma acestor ingrediente în bucătăria locală deosebită. Călătoriți în epoca etruscă și romană, de la un pitoresc deal la altul, fiecare cu propria istorie și carisma. Prinde-te, acesta este adevăratul lucru.

Plimbările sunt de-a lungul benzilor de țară bine asfaltate, drumuri secundare cu puțin trafic și 1/3 din timp pe drumuri bune de murdărie. În apropierea orașelor mai mari, drumurile sunt bine parcurse.

 

Pretul include:

-4 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-4 Mic dejunuri

-Cina în ziua 1

-Livrare de biciclete la San Gimignano, asigurare de furt și colectare de la San Gimignano

-Transfer privat (+ biciclete) de la San Gimignano la Colle și înapoi după plimbare în ziua 2

-Transfer privat (+ biciclete) de la San Gimignano la Volterra în ziua 4

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Călătorie din / din San Gimignano - Località San Donato

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în San Gimignano

Ajunși la ferma de lângă San Gimignano și relaxează-te, deoarece aceasta va fi casa ta confortabilă din Toscana pentru săptămâna viitoare. Respirați minunatul aer de țară în timp ce explorați micul sat medieval San Donato și faceți o plimbare de-a lungul dealurilor clasice verzi, minunându-vă de priveliștile uluitoare ale țării din jur. Cufundați-vă în liniște.

 

 

Ziua a 2-a: Colegul de Valoare, Monteriggioni, opțiune de extindere spre Castellina (40 km)

Astăzi alegeți călătoarea care vi se potrivește cel mai bine.

Un transfer de dimineață vă duce la Colle Val, însoțită de mașini. Circulați-vă de-a lungul dealurilor ondulate ale Val Valului, până la cătunul medieval perfect conservat de la Monteriggioni. Continuați în sus, trecând podgorii abundente și păduri stimulante, fie spre Lilliano, fie direct până la Castellina in Chianti, unde priveliștile sunt vrăjitoare. După-amiaza transfer de la Colle Val, înapoi la cazare.

Provocare: 3 ore, 40 km, ascensiune 226m, coborâre 106 m, prelungire opțională spre Castellina 12 km, 2 ore

 

 

Ziua 3: Ulignano și Certaldo Alto, extindere la Barberino (47,3 km)

Astăzi vă veți plimba prin podgorii prestigioase spre Ulignano și fermecătorul sat de dealuri Certaldo, orașul natal al renumitului scriitor italian Boccaccio. Urcarea spre Certaldo este fie prin funicular, fie printr-o urcare foarte abruptă. După ce ați vizitat piața principală decorată cu ceramică și bisericile uimitoare, puteți alege o plimbare extinsă către Barberino și Tavernelle în zona Chianti Classico, oferind vederi magnifice.

Provocare: 4,5 ore, 47,3 km, ascensiune 1070m, coborâre 985m, prelungire opțională la Barberino 19 km 1 oră

 

 

Ziua 4: Ciclul de la Volterra înapoi la San Gimignano (43,5 km)

Transfer la magiul și misteriosul oraș antic etruscan Volterra, unde puteți explora magazinele sale de artizanat din alabastru, teatru roman, palate superbe și ziduri atrăgătoare ale orașului. Apoi urcați pe bicicletă pentru o plimbare cu descântec în jos, în vale, printr-un patchwork de câmpuri de grâu și vile impresionante, urmată de o ascensiune încântătoare pentru a reveni la San Gimignano.

Provocare: 3,5 ore, 43,5 km, ascensiune 882 m, coborâre 1127 m

 

 

Ziua 5: Arrivederci San Gimignano!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la aeroport sau alte servicii suplimentare.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020