Toscana San Gimignano și Volterra scurt

Bike tour 5 zile/4 nopti/3 trasee

 
Transport (ITSB078)
Oferta Speciala
*de la
 
595
pret/pers/pachet

San Gimignano este o comoară pe dealul și bijuteria Toscanei, minunată pentru mersul cu bicicleta și explorarea. Cu cele treisprezece turnuri medievale deosebite, este clar de ce orașul se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Călătorind sub soarele toscan, veți pedala pe drumurile liniștite liniștit cu chiparos, pe lângă câmpuri de floarea soarelui, livezi de măslini și podgorii producând unele dintre cele mai bune ulei de măsline și vin din lume. Savurați aroma acestor ingrediente și cea a produselor locale din bucătăria locală deosebită. Apoi, mergeți spre fostul centru etruscan din Volterra, un oraș unic în vârf de deal, cu propria istorie și carismă. Fii ciupit, acesta este adevăratul lucru.

Plimbările sunt de-a lungul benzilor de țară bine asfaltate, drumuri secundare cu puțin trafic și 1/3 din timp pe drumuri bune de murdărie. În apropierea orașelor mai mari, drumurile sunt bine parcurse.

 

Pretul include:

-4 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-4 Mic dejunuri

-Cina în ziua 1

-Livrare de biciclete la San Gimignano, asigurare de furt și colectare de la Volterra

-Transfer de bagaje de la San Gimignano la Volterra în ziua 3

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Casca (2 € de persoana / tur)

-Călătoriți din / din San Gimignano

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în San Gimignano

Ajunși la hotel Relais din San Gimignano și relaxează-te, deoarece aceasta va fi casa ta confortabilă din Toscana pentru următoarele zile. Respirați minunatul aer de țară și faceți o plimbare de-a lungul dealurilor clasice verzi, minunându-vă de priveliștile impresionante ale țării înconjurătoare.

Cufundați-vă în liniște.

 

 

Ziua 2: Podgoriile Ulignano, Certaldo Alto & Barberino (35 km, 60 km)

Astăzi vă veți plimba prin podgorii prestigioase spre Ulignano și fermecătorul sat de dealuri Certaldo, orașul natal al renumitului scriitor italian Boccaccio. Urcarea spre Certaldo este fie prin funicular, fie printr-o urcare foarte abruptă. După ce ați vizitat piața principală decorată cu ceramică și bisericile uimitoare, puteți alege o plimbare extinsă către Barberino și Tavernelle în zona Chianti Classico, oferind vederi magnifice.

Provocare: 4/5 ore, 35/60 km, urcare 736 / 1221m, coborâre 736 / 1438m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la San Gimignano la Volterra (36 km)

Astăzi, veți lăsa în urmă San Gimignano și vă veți deplasa cu bicicleta spre vechiul oraș etruscan Volterra. Printr-un peisaj asemănător patchwork-ului cu câmpuri de grâu, livezi de măslini și vile, ajungi la baza impunătorului deal pe care este așezat orașul. Încă o urcare mai solidă înainte de a ajunge la minunatul dvs. hotel, o fostă mănăstire amplasată în interiorul porților vechiului centru.

Provocare: 4 ore, 36 km, ascensiune 922m, coborâre 649 m

 

 

Ziua 4: Selecția plimbărilor din: (38,3 km, 38 km)

Volterra spre Montecatini Val di Cecina

După o plimbare cu descântec în coborâre în vale, parcurgeți minunatul Val, și vă veți parcurge pe porțiuni „strade bianche”, drumuri albe tipic albe toscane. Itinerarul se plimbă prin peisajul plin cu ferme și vile îndepărtate, și dealuri acoperite cu viță de vie și livezi de măslini. Priveliște minunate asupra terenului vast infinit de ondulat vă va însoți pe parcursul întregii zile.

Plimbare cu bucle prin Ulignano

O plimbare ușoară, dar foarte pitorească astăzi în împrejurimile Volterra. Eroziunea cauzată de apa de ploaie a sculptat artistic peisajul creând fisuri și pescăruși de o frumusețe maiestuoasă. După coborârea din Volterra, vă veți aventura pe drumul bătut pe piese neasfaltate pentru a vă întoarce pe chiar panoramica Strada del Cornocchio.

Provocare: 3 / 3,5 ore, 38,3 / 37 km, ascensiune 692/924 m, coborare 805/1101 m

 

 

Ziua 5: Arriterraerci Volterra!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la aeroport sau alte servicii suplimentare.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020