Piedmont - Val Maira de mers

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW260)
Oferta Speciala
*de la
 
1045
pret/pers/pachet

Căpătat în sudul Alpilor italieni, în apropierea graniței cu Franța, se află Val Maira. Datorită depărtării dezvoltate aici propriul dialect și arhitectură, numai dezvoltarea economică a fost omisă. Prin urmare, au lăsat în anii 70 și 80 ai secolului trecut mulți locuitori în Valea Po să caute de lucru. Au rămas sate, capele și biserici liniștite, cu tablouri magnifice. Val Maira este acum descoperit încet ca fiind un paradis al călătorului. Nu veți găsi drumuri aglomerate, pârtii de schi și turism de masă, ci un peisaj montan curat, mult soare, adăposturi deosebit de primitoare și cele mai delicioase mâncăruri italiene.

Plimbările se desfășoară pe pajiști de munte, trasee împădurite, piste de murdărie, poteci pietroase și bucăți inevitabile de drumuri de asfalt din sate. Unele dintre plimbări sunt lungi și mai solicitante, deoarece urcările pot fi destul de abrupte. Toate căile sunt bine marcate și întreținute regulat.

 

Pretul include:

-7 nopți în camere duble în colibe montane cu mic dejun

-4 cine și 3 pachete de prânz

-Oamenii și transferul bagajelor opresc autobuzul Prazzo-San Michele

-Transfer bagaje (*) San Michele-Ponte Maira; Ponte Maira-Chiappera; Chiappera-Ponte Maira; Ponte Maira-Sorgente Maira; Sorgente Maira-Ponte Maira; Ponte Maira-Acceglio.

-Transfer de persoane și bagaje Opțiunea autobuzului din Acceglio

-Hartă fiecare rezervare Chaminar en Val Maira (di Bruno Rosano), scara 1: 20.000

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

(*) Bagajele vor trebui să fie gata până la ora 9 dimineața, iar greutatea nu trebuie să depășească 15 kg de persoană. Dacă este mai greu, se va aplica un supliment

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Prazzo și de la Acceglio

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Taxe turistice

 

Ziua 1: Ajunși în San Michele Prazzo

Ajunși în satul San Michele Prazzo la 1370m altitudine și durează ceva timp pentru a vizita Biserica Parish frumos pictată. Veți fi ridicat de la stația de autobuz și transferat la prima cazare.

 

 

Ziua 2: Lou Viol Dal Genesté San Michele plimbare (10 km)

Plimbarea de astăzi se face pe versanții sudici deasupra San Michele și urmărește o parte din „Lou Viol Dal Genestè”. Acest traseu circular te duce în contact cu natura, de la păduri de zada și molid până la pășuni și stânci stâncoase și Genestè (mătură în creștere). De-a lungul traseului, este ușor de remarcat o varietate de animale sălbatice native din zonă.

Provocare: 4.5 ore, 10 km, ascensiune 600m, coborâre 600m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la San Michele la Ponte Maira (18,5 km)

O plimbare provocatoare ridicată deasupra văii, cu priveliști frumoase. Plimbarea parcurge păduri și pajiști și veți întâlni doar câteva cătune minuscule. Ajungeti la cazare in Acceglio si bucurati-va de atmosfera linistita a acestui loc.

Provocare: 7,5 ore, 18,5 km, ascensiune 1000 m, coborâre 1000 m

 

 

Ziua 4: plimbare rotundă Chiappera (11 km)

Un scurt transfer de dimineață vă va duce la Chiappera, ultimul sat restaurat Val Maira la 1620m altitudine, unde începe plimbarea zilei. Satul are un bar și o biserică frumoasă, cu fresce. Urcarea inițială către uimitorul Rocca Provenzale este grea, dar după Colle Greguri (2309 m) devine pe îndelete plimbare înapoi în Chiappera, unde vei fi ridicat și dus înapoi la cazare.

Provocare: 6,5 ore, 11 km, ascensiune 700m, coborâre 700m

 

 

Ziua 5: Sentiero dei Frassati plimbare (17,4 km)

Un alt transfer scurt dimineața vă va conduce de această dată la Sorgente Maira, unde începe astăzi plimbarea pe Sentiero Frassati. Acest itinerar trece pe lângă câteva lacuri de munte mai mici și mai mari, precum Lago Apzoi albastru adânc la 2300m altitudine, precum și o serie de buncăre pe care Mussolini le construise la granița cu Franța. La sfârșitul plimbării veți fi ridicat și dus înapoi la cazare.

Provocare: 7,5 ore, 17,4 km, ascensiune 900m, coborâre 1100m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Ponte Maira la Viviere (11,5 km)

Astăzi părăsiți Ponte Maira pentru satul de munte minuscul Viviere, amplasat în versiunea nordică răcoroasă și mai împădurită a Val Maira. O urcare lungă te duce la Colle Ciarbonet (2206m), apoi începi să cobori spre Viviere unde vei sta într-o cabană primitoare și confortabilă.

Provocare: 5,5 ore, 11,5 km, ascensiune 800 m, coborâre 500 m

 

 

Ziua 7: Colegul Oserot (11,5 km)

Această etapă finală vă duce până la Colle Oserot. Aceasta este o plimbare foarte frumoasă de-a lungul stâncilor abrupte de calcar și a pajiștilor verzi, cu vederi panoramice minunate. Puteți face, de asemenea, o mică excursie la Rifugio Gardetta situat pe Platoul Gardetta

Provocare: 7 ore, 15,5 km, ascensiune 950m, coborâre 950 m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Val Maira!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat alte nopți de servicii cu noi. Din Viviere veți fi aduși la stația de autobuz din Acceglio.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020