Cel mai bun din Via Francigena: De la San Miniato la Buonconvento

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport (ITSM365)
Oferta Speciala
*de la
 
850
pret/pers/pachet

Călătoria dvs. începe în San Miniato, una dintre pietrele ascunse ale Via Francigena, și continuă de-a lungul unui itinerar de o frumusețe extraordinară: de la Pieve di Chianni, în vârstă de mii de ani, unde a dormit însuși Sigerico, până la turnurile îngrădite ale Castelului Monteriggioni, pentru a ajunge în sfârșit la Siena și tovarășul său. De aici veți parcurge legendarele drumuri murdare din Siena, printre priveliști de vis și sate fortificate, unde vremurile par înghețate, și ajungeți la Buonconvento, bucurându-vă de călătoria dvs. până în ultima zi.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-3 Cine

-Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 8

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la San Miniato Alto și de la Buonconvento

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Taxe turistice

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Sosire în San Miniato

Călătoria dvs. va începe de la San Miniato, o bijuterie a Via Francigena. Seminarul, din care piața principală își ia numele, vă va surprinde cu fațada sa specială: nu-l pierdeți iluminat, poate după ce ați savurat un risotto pudrat cu trufa albă tipică, o mândrie gastronomică locală.

 

 

Ziua 2: De la San Miniato la Gambassi Terme (24 km)

Un picior solicitant, dar unul cu un peisaj frumos unic, vă așteaptă. De la San Miniato veți merge pe o porțiune de drum asfaltat, compensată pe deplin de următoarea parte care trece prin crestele splendide ale dealurilor de la Val d'Elsa: de-a lungul drumului puteți trece pragul Pieve di Chianni, urmând pe urmele unor generații întregi de pelerini.

Provocare: 7 ore, 24 km, urcare 781 m, coborâre 654 m

 

 

Ziua 3: De la Gambassi Terme la San Gimignano (13,5 km)

Acest picior de călătorie, scurt, dar bogat în splendide peisaje naturale, vă va duce la San Gimignano, unul dintre cele mai frumoase orașe de-a lungul Via Francigena: veți obține o predispoziție a sosirii dvs. când veți vedea celebrele turnuri care îi fac orizontul inconfundabila. Nu ratați orașul medieval și văile înconjurătoare din vârful Torrei Grossa, sau dacă nu vă rămâneți fără energie, vizitați pașii Rocca di Montestaffoli, pentru o priveliște și mai specială. În cursul serii, faceți o plimbare liniștită pentru a admira orașul iluminat.

Provocare: 6 ore, 13,5 km, 595 m ascensiune, 540 m coborare

 

 

Ziua a 4-a: De la San Gimignano până la Colle Val de la Londra (12 km)

De la San Gimignano veți continua, în sus și în jos, prin dealurile toscane. Într-un punct al călătoriei, care nu este încă bine marcat, vei ajunge la Molino eraiano, unul dintre locurile de oprire de-a lungul traseului antic din Sigerico. Destinația de astăzi este Colle Val rezultatelsa, un sat toscan care vă va duce înapoi în timp, cu fermecătorul său centru din oraș și aleile înguste care se întind prin zidurile de piatră.

Provocare: 6 ore, 12 km, 209 m ascensiune, 204 m coborare

 

 

Ziua 5: De la Colle Val ajungelsa la Monteriggioni (16 km)

Pregătiți-vă pentru una dintre cele mai frumoase secțiuni ale Via Francigena: un traseu meditativ, de-a lungul căruia puteți admira Pieve di Strove (din păcate doar din afară) și stați în liniștea splendidului Abbadia de la Isola, o altă etapă din călătorie a Arhiepiscopului Sigerico, unde timpul s-a oprit acum 1000 de ani, când a trecut. Respirația ta va fi îndepărtată când veți vedea castelul de la Monteriggioni, cu coroana sa de turnuri, construită pe un deal ca apărare împotriva vechii republici Siena. În interiorul ei, o mică lume străveche, cu frumosul pătrat și grădinile mici în care vei putea să îți aduni respirația, înainte de a urca pe ziduri pentru a admira priveliștea din jur.

Provocare: 4 ore, 16 km, 132m ascensiune, 57m coborare

 

 

Ziua 6: De la Monteriggioni la Siena (20 km)

De la Monteriggioni îți vei începe din nou plimbarea pe drumurile albe ale peisajului sienes, trecând gândul la vechiul sat medieval, care nu mai locuiește Cerbaia. : veți experimenta aceleași sentimente ca vechii pelerini când treceți prin porta Camollia, tradiționala intrare Francigena în orașul Siena. Un mod de neuitat de a sărbători? Un platou de pici allaglione în lumina iluminată a Piazza del Campo. Și nu uitați de panforte!

Provocare: 6 ore, 20 km, ascensiune 224m, coborâre 245 m

 

 

Ziua 7: De la Siena la Lucignano (21 km)

Să sperăm că soarele va străluci în prima zi a călătoriei tale, deoarece Crestele din Val d'Arbia oferă priveliști de neuitat: după ce îți iei la revedere de la Siena, te vei odihni pe dealurile de la orizont, vei călători de-a lungul murdăriei tipice drumuri din Siena până în satul fortificat Lucignano, cu biserica sa fină. La porțile Monteroni se poate admira impresionanta Grancia di Cuna, o fermă fortificată care deținea rezervele de grâu destinate republicii Siena.

 

 

Ziua 8: De la Lucignano la Buonconvento (13,8 km)

De la Lucignano vă veți continua călătoria prin Valle dell’Ombrone spre Buonconvento. Veți traversa poarta zidurilor și veți intra în centrul vechi al orașului, descoperind de ce numele său înseamnă „loc fericit fericit”: veți merge pe străduțele pitorești, unde viața este trăită liniștit urmând ritmurile lente ale unei provincii. sat, iar dacă iubești arta, vei putea admira operele unora dintre cei mai cunoscuți pictori sienesi din Muzeul de Artă Sacră din Val d'Arbia.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020