Plimbare prin La Gomera

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
649
pret/pers/pachet

La Gomera, cea mai verde dintre Insulele Canare, se află la doar 30 de kilometri de coasta Tenerife, la marginea unui raft enorm în Oceanul Atlantic. Stâncile abrupte de-a lungul coastei stâncoase dau loc vârfurilor vulcanice din interior. Cheile adânci, sau „barrancos”, limitează accesul în multe părți ale insulei, iar turismul este încă în stadii incipiente. Cele mai surprinzătoare dintre comorile La Gomera se regăsesc printre vegetația densă a pădurilor sale de lauri misterioase, unde copacii vechi de secole îmbrăcați în mușchi dau impresia unei păduri tropicale. O paradisă a călătorului, această insulă oferă rute de drumeție nesfârșite, multe dintre ele urmând linia de coastă și oferă priveliști spectaculoase spre interior spre vârfuri vulcanice falnice.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare, pe bază de pat și mic dejun

-Transfer în zilele 2 și 7

-Transport de bagaje în zilele 2, 3, 5 și 7

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Transferuri suplimentare

-Ferry de la Los Cristianos (Tenerife) la San Sebastián (La Gomera)

-Cheltuieli personale, precum apeluri telefonice, sfaturi etc.

-Orice articol sau serviciu care nu este menționat în mod special în acest program

 

 

Ziua 1: Sosire în Insulele Canare

Sosire pe insula Tenerife și călătorie cu feribotul la La Gomera. Șanse de a vedea delfini pe drum.

Provocare: Călătorii în Insulele Canare

 

 

Ziua 2: Parcul Național Garajonay (13 km)

De la case, grădini și câmpuri terasate din Valea Hermigua, te îndrepți spre Parcul Național Garajonay, inima verde a Gomerei. Aici intri în atmosfera asemănătoare pădurii pluviale din lemnul dens de laur care acoperă cea mai mare parte a părții de nord a insulei. Calea continuă abrupt în sus, printre trunchiurile răsucite de lauri îmbrăcați în lichide și mușchi. De sus, vă veți bucura de vederi splendide asupra întregii insule și mai departe - până la La Palma, El Hierro și uimitorul vârf vulcanic al El Teide de Tenerife. Ziua se încheie cu o scurtă coborâre spre Chipude.

Provocare: 5 - 6 ore, 13 km, ascensiune 870 m, coborâre 600 m.

 

 

Ziua 3: De la Chipude la Vallehermoso (15 km)

După ce parcurgeți două văi minunate, sau "barrancos", treceți prin satul de ceramică El Cercado, pentru a ajunge la cea mai frumoasă vale din insulă, Barranco de Valle Gran Rey, cu câmpurile sale terasate și palmieri. Pe parcurs, oprește-te la prânz în Las Hayas la un restaurant tradițional care servește specialități regionale, înainte de a-ți coborî printre palmieri, junipers, boabe și lauri, în Valea Los Loros și până la hotel.

Provocare: 5 - 6 ore, 15 km, ascensiune 240 m, coborâre 1100 m.

 

 

Ziua 4: Plimbare circulară de la Vallehermoso (14 km)

Plimbarea de astăzi te duce într-un peisaj oarecum mai uscat. O urcare lungă treptată duce până la capela Santa Clara, ridicată pe o creastă. De acolo, vă veți bucura de vederi care îți taie respirația: 700m în jos și în larg peste munții de la munte spre mare. Apoi, urmând o potecă bine întreținută (deși foarte abruptă), coborâți pe un golf minuscul de-a lungul coastei. Întoarcere pe jos în satul Vallehermoso.

Provocare: 5 - 6 ore, 14 km, 735 m ascensiune, 735 m coborare.

 

 

Ziua 5: De la Vallerhermoso la Hermigua prin Garajonay (17 km)

Mergând și ieșind din vale, apoi prin Las Rosas, ajungeți în centrul vizitatorilor Parcului Național Garajonay. După o coborâre în Barranco de Argoto, urcați mai târziu la punctul de vedere de la Chorillo pentru a vă bucura de priveliști de aproximativ 800 de metri în vale. Calea continuă pe înălțime, apoi mai târziu face o coborâre abruptă până la Hermigua.

Provocare: 6 - 7 ore, 17 km, 935 m ascensiune, 1140 m coborare.

 

 

Ziua 6: vedere spre El Teide (13 km)

Plimbarea de astăzi începe cu o ascensiune scurtă și abruptă. Ruta dvs. vă conduce apoi într-o regiune producătoare de fructe plină de livezi de banane. Atunci peisajul se schimbă brusc. O potecă largă traversează împrejurimi aspre cu vegetație rară, trecând mai mulți barrancos în drum spre marea albastră. Succulenții și cactusul covorează pământul, în timp ce vă veți bucura de una dintre cele mai importante momente ale săptămânii: vederi fabuloase asupra Tenerife și Vârful El Teide.

Provocare: 5 - 6 ore, 13 km, ascensiune 600 m, coborâre 660 m.

 

 

Ziua 7: De la Hermigua la San Sebastián (10/16 km)

Alegerea rutelor de mers astăzi, ambele rute încep cu un transfer scurt. Plimbarea mai scurtă începe de la Las Casetas, cu o ascensiune scurtă. Apoi porniți în jos pe un teren abrupt de-a lungul coastei. Vederi frumoase spre mare, cu Tenerife și Pico del Teide în depărtare. Traseul mai lung te duce spre punctul de vedere de la Degollada de Peraza, apoi printr-un peisaj uimitor pe coasta de sud-est a insulei. Unele secțiuni traversează un teren înalt, dar potecile sunt bine întreținute și marcate. Ultima parte te duce pe lângă o plajă, unde te poți opri pentru a înota. Un mod minunat de a-ți încheia săptămâna pe Gomera.

Provocare: 5/7 ore, 10/16 km, ascensiune 125/350 m, coborâre 1025/1300 m.

 

 

Ziua 8: Plecare din Tenerife

Călătoria ta se încheie astăzi după micul dejun. Ferry înapoi la Tenerife și zbor acasă.

Provocare: Călătorii din Insulele Canare.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020