Calea Sf. Iacob: ultimii 100 km până la Santiago de Compostela

Bike tour 7 zile/6 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
650
pret/pers/pachet

Ultimii 100 km de-a lungul Camino de Santiago sunt cei mai populari, deoarece sunt obligatorii pentru cei care doresc să obțină certificatul de „pelerinaj” al Compostela. Itinerarul nostru începe în Sarria și include 5 plimbări de la 18 la km la 29 km pe zi prin dealurile verzi rulante ale Galiției. Monumente istorice splendide, sate fermecătoare autentice, gastronomie locală delicioasă și emoția de a participa la o călătorie împărtășită de milioane de-a lungul secolelor.

 

Pretul include:

-6 nopți de cazare cu mic dejun

-Transport bagaje

-Carte rutieră cu informații logistice și descrierea rutelor.

-3 mese

-Transferă ziua 3 la cazare

 

Pretul nu include:

-3 mese

-Pachetele de prânz

-transferuri opționale la începutul și sfârșitul turului către / de la prima și ultima cazare.

 

 

Ziua 1: Sosire la Sarria (14 km opțional)

Sosire cu autobuzul public sau transfer privat la Sarria, considerată poarta de intrare în compostela, deoarece trebuie să porniți în acest oraș dacă doriți să obțineți certificatul de pelerin (100 km pe jos). Amintiți-vă că aveți pașaportul dvs. pelerinului stampilat de două ori pe zi! Dacă nu aveți deja pașaportul pelerinilor, puteți colecta unul aici în Sarria la Mănăstire. Dacă ajungeți devreme, vă recomandăm cu tărie să luați un taxi spre Samos, pentru a vizita Mănăstirea care a fost fondată în secolul al 6-lea și care a salutat de la început peregrinii. Plimbarea spre Sarria este de 13,8 km. Puteți rezerva un extranight la Sarria pentru a face această frumoasă secțiune din Camino între Samos și Sarria

Provocare: (opțiune de mers) 4 ore, 14 km, altitudine de pornire 543m, altitudine finală 455m

 

 

Ziua 2: De la Sarria la Portomarin (22 km)

Prima dvs. plimbare de-a lungul Camino on este mai ușoară decât arată pe harta altitudinii și ar trebui să dureze aproximativ 5 ore de mers; în principal de-a lungul drumurilor mici de țară și câteva căi de țară. În general, drumurile sunt căptușite de copaci și vor oferi o umbră bună la soare. Există cătune la fiecare kilometru sau cam atât, se poate părea că tocmai ai părăsit un sat în timp ce intri în următorul. Distractiv și relaxat, deoarece NU trebuie să vă faceți griji pentru apă sau mâncare și, de fiecare dată când vă așezați pentru o clipă, veți auzi povești interesante care formează pelerinii celorlalți.

Provocare: 5,5 ore, 22 km, 200m ascensiune și coborâre 300 m

 

 

Ziua 3: De la Portomarín la Palas de Rei (24 km)

După ce dealul coboară începe pe strada principală Portomarin și o urcare ușoară în jurul Monte San Antonio, restul zilei este ușor de trecut prin partea țării. De la Portomarin la Hospital de la Cruz, Camino urmează drumul principal pe o pistă de murdărie din apropiere. După Hospital de la Cruz traversăm N-540, iar calea este asfaltată pentru următorii 10 km și foarte ușor de parcurs. Pentru ultimii 3 km care duc până la Palas de Rei, sunteți din nou pe un traseu de murdărie de-a lungul drumului principal. După sosire, proprietarii hotelului vă vor ridica.

Provocare: 6.5 ore, 24,6 km, ascensiune 450 m și coborâre 300 m

 

 

Ziua 4: De la Palas del Rei la Arzua (29 km)

Dimineața veți fi dus înapoi la Palas de Rei pentru a începe unul dintre cele mai lungi, dar foarte ușor tehnice secțiuni ale traseului, fără accente sau coborâri abrupte. Pelerinii consideră această secțiune începutul numărătoarea inversă, deoarece la scurt timp după Coto există marcaje de piatră în lateralul potecii cu distanța până la Santiago marcată. O mare parte a zilei este umbrită și la scurt timp după Melide vei merge pe jos prin pădurea de stejar și eucalipt cu miros minunat. Melide este locul în care Camino Primitivo se alătură cu Camino Frances.

De asemenea, puteți cere să fiți dus la Castelul Pambre dimineața și să faceți o scurtătură către Coto, departe de drumurile aglomerate.

Provocare: 7 ore, 28,8 km, ascensiune 225 m și coborâre 400 m

 

 

Ziua 5: De la Arzúa la A Rua (18 km)

Această secțiune a Camino este una dintre cele mai puțin interesante, deoarece, în principiu, este paralelă cu drumul principal, dar există o mulțime de prieteni noi de făcut și toată lumea este încântată din cauza apropierii de obiectivul final. Deoarece este liniștită o zi scurtă, puteți petrece o parte din dimineața în spațiile de cazare din mediul rural și vă puteți bucura de liniștea din mediul rural galician

Provocare: 4.5-5 ore, 18 km, 200m ascensiune și 225 m coborare

 

 

Ziua 6: De la A Rua la Santiago de Compostela (21,5 km)

Ultima secțiune a pelerinajului tău te readuce la viața modernă pe măsură ce treci pe aeroportul regional, traversezi autostrada, calea ferată și șoseaua de centură din jurul Santiago. Cu toate acestea, este totuși ușor să ne imaginăm bucuria pură pe care au simțit-o pelerinii antici atunci când au văzut o primă privire asupra Santiago și spirele aflate în depărtare. De la Monte del Gozo, pelerinii fac istoric o ultimă oprire la izvorul din Lavacolla, pentru a se spăla fața și picioarele înainte de a se prezenta în fața Sfântului la Catedrala de pe Plaza Obradoiro.

Provocare: 5 ore, 21,5 km, 175m ascensiune și coborâre

 

 

Ziua 7: sfârșitul aranjamentului

După micul dejun, programul va fi finalizat. Puteți rezerva o noapte suplimentară în Santiago de Compostela dacă doriți să vă petreceți ziua vizitând orașul.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020