Pedaland de la Siena la Roma pe Via Francigena

Bike tour 9 zile/8 nopti/7 trasee

 
Transport (ITSB160)
Oferta Speciala
*de la
 
1115
pret/pers/pachet

Plimbările urmează mai ales drumurile de țară asfaltate și drumurile secundare. În apropierea orașelor mai mari, drumurile sunt mai aglomerate.

 

Pretul include:

-8 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-8 Mic dejunuri

-2 Cine

-Livrare de biciclete la Siena, asigurare de furt și colectare de la Roma

-Transfer bagaje ZIUA 2 - ZIUA 8

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Cască

-Saci din spate

-Călătoriți la Siena și de la Roma

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Siena

Călătoria dvs. va începe în Siena, unul dintre cele mai frumoase orașe de-a lungul Francigenei, renumit pentru palio-ul său: veți putea să vă petreceți ziua plimbându-vă pe străduțele sale pavate, căutând stema pe pereții contradelor, sau urcând Torre del Mangia pentru a vă bucura de o vedere unică asupra acoperișurilor orașului; nu trebuie ratat este o vizită a duomo-ului, care vă va impresiona cu uimitoarele sale coloane alb-negru. Dacă aveți noroc, veți putea asista la un festival într-una din contradas și veți vedea lucrările calificării aruncătorilor de pavilion, înainte de a vă așeza la o masă din Piazza del Campo pentru a vă bucura de o farfurie cu pici all'aglione pentru cină. , admirând iluminatul Palazzo Pubblico.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Siena la San Quirico d'Orcia (54 km)

Să sperăm că soarele va străluci în prima zi a călătoriei tale, deoarece Crestele din Val d'Arbia oferă priveliști de neuitat: după ce îți iei la revedere de la Siena, te vei odihni pe dealurile de la orizont, vei călători de-a lungul murdăriei tipice drumuri din Siena până în satul fortificat Lucignano, cu biserica sa fină. La porțile Monteroni se poate admira impresionanta Grancia di Cuna, o fermă fortificată care deținea rezervele de grâu destinate republicii Siena.

De la Lucignano vă veți continua călătoria prin Valle dell’Ombrone spre Buonconvento. Veți traversa poarta zidurilor și veți intra în centrul vechi al orașului, descoperind de ce numele său înseamnă „loc fericit fericit”, înainte de a sări din nou pe bicicletă și a continua spre San Quirico peste drumuri murdare și unele asfaltate: acestea cu toate acestea, va fi compensat de priveliștile frumoase ale Val D’Orcia, printre dealurile vopsite cu nuanțe fermecătoare și împrăștiate cu podgorii și chiparoși. La San Quirico veți rămâne fermecat în fața porții Collegiata, încercând să recunoașteți diversele stiluri arhitecturale care se amestecă în decorațiunile sale, înainte de a vă bucura de o odihnă printre gardurile verzi ale Horti Leonini, o grădină din secolul al XV-lea.

Provocare: 4 ore, 54 km, ascensiune 650m, coborâre 490m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la San Quirico d'Orica la Radicofani (38 km)

Îți vei continua călătoria prin faimoasele priveliști ale Val D’Orcia: chiar dincolo de San Quirico vei intra într-o lume atemporală care vizitează Vignoni Alto și te vei putea bucura de o odihnă revigorantă în apele termale ale Bagno Vignoni.

Astăzi îți vei testa puterea cu un picior scurt, dar exigent al călătoriei tale, care te va duce până la Radicofani: rămâi afară, pentru că admirând priveliștea din cetatea Radicofani, obosită, dar mulțumită, îți va rambursa toate eforturile. Veți putea, de asemenea, să vizitați Pieve di San Pietro, o mică bijuterie datând din secolul al XIII-lea și să faceți o plimbare de seară în centrul vechi al orașului, admirând magia Cetății iluminate.

Provocare: 3 ore, 38 km, ascensiune 650 m, coborâre 454 m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Radicofani la Bolsena (55 km)

De la Radicofani veți merge spre una dintre cele mai interesante secțiuni ale Via Francigena, lăsând în urmă fortăreața și călătorind de-a lungul vechii Via Cassia, înconjurată de peisaje de dealuri infinite dominate de Monte Amiata. Vei putea să te plimbi în tăcere în cripta romanică de sub Basilica del Santo Sepolcro, printre capiteluri și arcade decorate: unde, potrivit tradiției, se presupune că au fost păstrate câteva pietre scăldate în sângele lui Hristos.

Călătoria dvs. va continua ușor până la primele priveliști ale lacului Bolsena: de aici veți coborî într-un crater vulcanic și veți continua pe traseele de murdărie, alternând păduri groase cu pajiști împrăștiate cu măslini, până la Bolsena. Dacă sunteți curioși să vedeți dovada miracolului Corpus Domini, pentru care Bolsena este renumită, în Cappella del Miracolo se păstrează câteva dale de marmură pătate de sângele care se varsă de la o gazdă în secolul al treisprezecelea. Dacă, în schimb, sunteți mai interesat de bucătăria tipică. puteți degusta produsele oferite de lac, precum Sbroscia, o supă tipică obținută din pește și roșii din lac.

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Bolsena la Viterbo (32 km)

Veți continua prin pădure și livezi de măslini, pe un traseu care va oferi priveliști constante asupra lacului: veți traversa o zonă renumită pentru producerea de ulei de măsline extravirgin, pe care vă recomandăm să îl gustați pe bucata de pâine local aromată înainte sosirea în Montefiascone: nu trebuie ratat, o coborâre până la Rocca, unde vei fi fermecată înaintea unei priveliști nelimitate. După coborârea de pe Rocca, puteți intra într-un vin tipic și puteți gusta un pahar de Est! Est !! Est !!!, care este chiar mai bun aici, deoarece este km zero.

Dacă doriți să vă răsfățați un pic mai mult, veți putea să vă bucurați de o oprire plăcută la stațiunile Bagnaccio, încărcându-vă bateriile în apele sale termale înainte de a merge spre Viterbo, sfârșitul călătoriei. În onoarea călătoriei noastre, nu ratați să vizitați cartierul pitoresc al pelerinului, înainte de a admira splendidul Palazzo dei Papi și a vă bucura de liniștea cloștenilor Longobard din Santa Maria Nuova. Și pentru a încheia o notă dulce, sărbătoriți sfârșitul călătoriei cu delicioasa frittellacce locală!

Provocare: 2,5 ore, 32 km, 545 m ascensiune, 420 m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Viterbo la Sutri (38 km)

De la Viterbo călătoria continuă spre Vetralla, orașul din inima vechiului teritoriu etrurian, pentru a continua ulterior prin mediul rural din Lazio, ajungeți la Sutri, un oraș mic, bogat în atracții. Amfiteatrul roman, săpat complet din tufo, este ceva care nu trebuie ratat. Decideți dacă stați pe terase sau să vă ridicați pe scenă, dar în timp ce vă lăsați să vă amintiți să semnați registrul vizitatorilor: este foarte important pentru custodian, iar dacă se află acolo vă va invita să faceți acest lucru. După aceasta, treceți la biserica Santa Maria del Parto, ale cărei pereți tufo sunt decorați în fresce bine conservate. Căutați grupul de pelerini printre imagini, înfățișate în rugăciune cu bețele în mână.

Provocare: 3 ore, 38 km, 420m ascensiune, 510m coborare

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Sutri la Formello (34,5 km)

De la Sutri continuăm spre Campagnano și Formello: în timpul călătoriei veți flanca Cascadele Muntelui Gelato, unde vă puteți opri pentru o baie revigorantă. Un drum panoramic al Parcului Natural Veio vă va duce la porțile Campagnano. Aici vă puteți odihni în Parcul Venturi, casa unui copac vechi de trei sute de ani pe care localnicii îl numesc „Arborele morții”: dar nu vă faceți griji, puteți sta la umbra lui fără niciun pericol! Veți continua prin parcul natural Veio cu dealurile sale lemnoase, înainte de a intra în fermecătorul Valle del Sorbo. De-a lungul drumului veți putea admira sanctuarul Madonei de Sorbo și ajunge mai târziu la Formello, cu clădirile sale medievale.

Provocare: 3 ore, 34,5 km, 536 m ascensiune, 590 m coborare

 

 

Ziua 8: Plimbare de la Formello la Roma (34 km)

Revin pe șa și înfruntă ultimul pas al călătoriei tale care te separă de Orașul etern. Piciorul continuă peste mediul rural Lazio, nu ai putea niciodată ghici să fii atât de aproape de o metropolă. Va trebui să traversați o scurtă trăsătură de drumuri traficate pentru a ajunge pe traseul bicicletei al râului Tevere, o cale încântătoare încet, care vă va duce la porțile orașului Vatican, unde veți putea să vă încheiați călătoria în Piața St.

Nu uitați să faceți o fotografie triumfătoare în fața bazilicii, înainte de a sărbători sfârșitul călătoriei, fortificați-vă cu miel de primăvară, brânză pecorino romano și poate cu un maritozzo delicios cu cremă ... ați meritat-o!

Provocare: 3 ore, 34 km, urcare 155 m, descărcare 280 m

 

 

Ziua 9: Arrivederci Roma!

Excursia se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat nopți suplimentare sau alte servicii opționale cu noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020