Pedaland prin Dolomiti, de la Passo Resia la Lacul Garda

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSB120)
Oferta Speciala
*de la
 
910
pret/pers/pachet

Poteca este asfaltată și de bună calitate, aproape toată călătoria pe potecă bicicletă protejată.

 

Pretul include:

-6 nopți în camere duble în hoteluri de 3 * cu mic dejun

-Transfer privat (+ biciclete) de la Silandro la Resia Pass în ziua 2

-Transfer de bagaje ZIUA 3 - ZIUA 6

-Transfer de biciclete de la Riva del Garda la Laces în ziua 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

-Asigurarea furtului de biciclete

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Căști

-Saci din spate

-Călătorește spre Silandro și din Riva del Garda

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire în Silandro

Ajungeți în Silandro (Schlanders în germană), orașul principal al Văii Venostei și instalați-vă la hotelul dvs. confortabil de familie. Apoi, plimbați-vă pe îndelete prin oraș pentru a descoperi numeroasele sale obiective precum abruptul turn al bisericii, cel mai înalt al Tirolului de Sud.

 

 

Ziua 2: Transfer la Passo di Resia și plimbare la Silandro (50 km)

După micul dejun, la ora 10.00, veți fi preluat și transferat la punctul de plecare al călătoriei zilei la Passo Resia (aproximativ 1 oră de călătorie), unde veți avea accesul la bicicletă și informații despre călătorie. Urcând de-a lungul lacului Resia, veți trece pe lângă turnul bisericesc scufundat, indicând deasupra suprafeței apei. Vânt în jos pe o potecă panoramică pentru biciclete în mijlocul pajiștilor alpine, trecând prin sate frumoase precum Burgusio și Clusio. În jurul orei de prânz ajungeți în impresionantul oraș fortificat Glorenza. O potecă liniștită pentru biciclete de-a lungul râului Adige vă duce prin livezi de mere nesfârșite în satul Lasa, unde puteți vizita muzeul de marmură. De aici este o scurtă distanță până la Silandro.

Provocare: 4 ore, 50 km, urcare 350m, coborâre 1300m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Silandro la Merano (38 km)

Coborând prin Valea Venosta, te plimbi în mijlocul peisajului minunat al munților cu zăpadă și al pădurilor de pin nesfârșite. Opriți-vă pentru un cappuccino în orașul plin de viață din Naturno și urmăriți viața locală. Traseul bicicletei apoi vânt pe un defileu îngust înainte de a intra în valea glaciară largă. Ajungeți la Merano, un oraș balnear faimos din secolul IX. Prințesa Sissi a petrecut perioade îndelungate de timp, convalescând datorită microclimatului din zonă. În timpul după-amiezii, faceți o plimbare pe frumoasa promenadă și descoperiți colțurile pitorești ascunse ale acestui loc magic.

Provocare: 3 ore, 38 km, 150m ascensiune, 470m coborare

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Merano la Caldaro prin Bolzano (48 km)

Călătorind între livezi de mere, ajungeți în orașul Bolzano, maiestuoasa capitală a Tirolului de Sud. De aici, traseul pentru biciclete se îndreaptă spre sud, prin podgorii rulante, care te conduce pe lângă satul Caldaro (Kaltern în germană) până la malul lacului omonim.

Provocare: 4 ore, 48 km, 340 m ascensiune, descărcare 475 m

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Caldaro la Trento (53 km)

Din apele cristaline ale lacului Caldaro călătoria urmărește „Strada del Vino” panoramică prin numeroase sate mici de vin. De aici coborâți în valea Adigeului și intrați pe poteca ciclică care vă duce spre Trento. De-a lungul drumului, de ce nu încercați unul dintre „Bici Grill” (barul bicicliștilor) și vizitați sate vechi de secol precum Egna și Salorno. Ajunși în Trento și petrece-ți după-amiaza liberă explorând orașul. Unitatea de cazare se află în centrul vechi al orașului.

Provocare: 4,5 ore, 53 km, 295 m ascensiune, 325 m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Trento la Riva del Garda (48 km)

Prima parte a traseului urmărește un traseu pentru biciclete de-a lungul apelor albastre-verzi ale râului Adige pentru a ajunge în orașul Rovereto (30 km), apoi îndreptați spre vest urcând ușor până ajungeți la un mic pas cu vederi uimitoare asupra lacului Garda. O coborâre scurtă vă aduce în orașul vechi din Riva del Garda Călătorind pe aleile înguste medievale pe care le ajungeți la hotel.

Provocare: 4 ore, 48 km, 150m ascensiune, 500m coborare

 

 

Ziua 7: opțională zi suplimentară: plimbare circulară în Riva del Garda

Pentru cei care doresc să facă ciclism mai mult, este posibil să rezervați o noapte suplimentară în Riva del Garda și să faceți această plimbare spectaculoasă în bucle care vă conduce în „Valle dei Laghi” (Valea Lacurilor). Orașul elegant din apropiere, Arco, un minunat oraș pitoresc plin de palmieri, situat pe versanții unei formații stâncoase abrupte, cu un castel medieval cocoțat deasupra. Pe o potecă de biciclete în mijlocul livezilor de mere și a podgoriilor, mergeți mai departe spre Lago di Cavedine, un lac alpin frumos cu ape cristaline. Acesta este un loc minunat pentru a vă opri pentru prânz în timp ce vă bucurați de peisajele fațetelor impunătoare ale stâncii Monte Brento și Monte Casale care se ridică în sute de metri. Traversați apoi zona de alunecare a stâncii din Marocche di Dro și ajungeți din nou la Arco. Călătoriți spre Torbole și de-a lungul țărmului Lacului Garda până ajungeți în Riva del Garda.

 

 

Ziua 8: Arrivederci Riva del Garda!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Puteți pleca de la Riva del Garda la Rovereto cu autobuzul sau taxiul, cu excepția cazului în care ați rezervat în prealabil un transfer privat. De la stația de tren Rovereto puteți ajunge cu ușurință la aeroportul care pleacă.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020