Excursie de la Sintra la Cascais

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
578
pret/pers/pachet

Pretul include:

-cazare pentru 7 nopți

-toate micul dejun (tip bufet)

-transport bagaje în zilele 5 și 7

-transferuri conform programului

-descrieri detaliate ale rutei în limba engleză

-hărți detaliate S-cape ale plimbărilor, inclusiv trasee GPS și puncte de cale

-Asistență 24 de ore prin telefon

 

Pretul nu include:

-zboruri

-Prânzuri și mese

-asigurare de calatorie

-Taxa de turism

-cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

-orice elemente care nu sunt menționate în mod special în program

 

Ziua 1: Sosire în Sintra

Prima dvs. cazare când ajungeți la Sintra este o afacere de administrare a familiei chiar în afara centrului orașului Sintra, care are o terasă liniștită, cu vederi splendide asupra orașului și dealurilor și este situată convenabil vizavi de gară și cu câteva restaurante în apropiere.

 

 

Ziua 2: Palatele Sintra (9 km)

Tur turistic care cuprinde cele mai importante trei monumente din Sintra: Castelo de Mouro, Palacio da Pena și Palacio Nacional. Începeți cu o ascensiune abruptă spre castelul maur și palatul de vis colorat al regelui Ferdinand, urmat de o plimbare pe întinsul teren al palatului și în final o coborâre abruptă prin Vila Sasseti spre centrul orașului Sintra, unde se află Palatul Național.

Provocare: 9 km, 4,5 ore, 475 m ascensiune / coborâre

 

 

Ziua 3: De la Convento dos Capuchos la Azoia (11,5 km)

Astăzi lăsați mulțimile în urmă cu un transfer la Convento dos Capuchos, un exemplu clasic de mănăstire austeră a franciscanului din secolul al XVI-lea, pe care îl puteți vizita înainte de a porni. Traseul dvs. de mers vă conduce prin păduri mistice mediteraneene, pe lângă menhirsele dealurilor și pe altarul dedicat Fecioarei Maria din Peninha. Apoi cobori în Azoia și primești autobuzul înapoi spre Sintra.

Provocare: 11,5 km, 5 ore, 425m ascensiune, coborâre 500m

 

 

Ziua 4: Conacul Sintra (4,5 km / 7 km)

În secolele XIX și începutul secolului XX, în Sintra s-a simțit puternic un vânt romantic prin Europa. În câțiva kilometri pătrați veți găsi palate și conace extravagante construite de nobili și negustori înstăriți, majoritatea fiind încă ocupați sau folosiți ca hoteluri de lux.

Provocare: 4,5 km sau 7 km, 2 sau 3 ore + timp folosit pentru vizitarea palatelor din interior

 

 

Ziua 5: Sintra - Praia Grande (15 km)

Astăzi, lăsați bogăția și romantismul Sintra în timp ce mergeți spre nord prin câmpuri, podgorii și păduri de pin spre coasta accidentată. În frumoasa localitate pescărească din Azenha do Mar, ridicați GR-11 și urmați-l spre sud până la hotelul din 1970 de pe „Praia Grande” din Arribas, cu imensul său bazin de apă sărată.

Provocare: 15 km, 4,5-5 ore, 225 m ascensiune, 485 m coborare

 

 

Ziua 6: Traseu circular Praia Grande (11,3 sau 12,6 km)

De la Hotel Arribas faceți o potecă de mers pe distanță lungă, GR-11 „Costa Atlantica”, mergând spre sud pe traseele pescarilor pentru a ajunge în satul Ulgueira. Vederi frumoase asupra Cabo de Roca - punctul cel mai vestic al continentului european - și plajă cu nisip frumos pe parcurs. După o băutură sau înghețată la Casa Doña Maria din Ulgeira vă întoarceți la Praia Grande printr-un alt traseu care trece prin satul autentic Almoçageme.

Provocare: 11,3 sau 12,6 km, 4,5-5 ore, 500 sau 575 m ascensiune / coborâre

 

 

Ziua 7: Azoia - Guincho (- Cascais) (8 sau 17,5 km)

Ultima zi de mers pe jos începe cu un transfer în Azoia, unde ridici GR-11 și îl urmezi de-a lungul coastei până la fortăreața din Fortaleza de Guincho din secolul al XVII-lea, acum un hotel de lux cu vedere la Praia do Guincho. Puteți să vă opriți parțial (după 8 km și aproximativ 2,5 până la 3 ore de mers) și să luați autobuzul direct spre Cascais sau să mergeți pe jos încă 9,5 km până la hotel (poteca dintre drum și plajă)

Provocare: 8 sau 17,5 km, 3 sau 5 ore, urcare 175 sau 275 m, coborâre 375 sau 475 m

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun, călătoriți înapoi la Lisabona cu transportul public (o oră) sau transfer privat

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020