Coasta Amalfi si plimbare prin Capri

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW250)
Oferta Speciala
*de la
 
780
pret/pers/pachet

Plimbările se desfășoară de-a lungul căilor bine marcate și ale pistelor de mule. Poate fi obositor mersul pe treptele de piatră de diferite dimensiuni. În unele zile, luați autobuzul local pentru a ajunge și de la plimbări.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în hoteluri de 3 *

-7 Mic dejun

-ZIUA 3: Transfer privat de la Sorrento la Termini și bagaje la Marina del Cantone

-ZIUA 5: Transfer privat de la Marina del Cantone la Sant'Agata și bagaje la Amalfi

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de călătorie (necesară)

-Călătoriți la Sorrrento și din Amalfi

-Barci sau autobuze oriunde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Taxe turistice

 

 

 

 

 

Ziua 1: Ajunși în Sorrento

Ajunși în Sorrento cu mijloacele de transport în comun.

De îndată ce te-ai instalat în spațiul de cazare, ieși afară și inspiră aerul incredibil de proaspăt și crocant al Mării Mediterane. După-amiaza puteți vizita centrul istoric, iar seara, lăsați-vă toate simțurile să fie încântate în timp ce vă pregătiți pentru aventura voastră fenomenală.

 

 

Ziua 2: excursie de o zi Capri cu selecție de plimbări (5,3 km, 6,5 km, 6 km)

Luați bacul din portul Sorrento spre Insula Capri, perla golfului Napoli. Aici aveți de unde să alegeți două plimbări, o scurtă plimbare ușoară pentru a vizita vila împăratului Tiber sau o plimbare pe coastă mai lungă din orașul de pe dealul Anacapri până la coasta de vest, cu opțiunea de o plimbare panoramică ușoară pe coasta spre grota albastră. Pe insulă puteți folosi autobuzul public sau telecabina pentru a călători. La sfârșitul după-amiezii întoarceți-vă la Sorrento cu feribotul.

Plimbare A: Roman Villa Jovis (Tiberio) plimbare (5,3 km):

Aceasta este o plimbare ușoară care merge din orașul Capri până la Vila Romană Jovis de unde se spune că împăratul Tiberio și-a aruncat rivalii și oaspeții nedoriti de pe stâncă. Mergeți pe benzi pietruite și pietruite, căptușite cu grădini de lux și vă veți bucura de vederi minunate în partea de vest a insulei și a Golfului Napoli.

 

Plimbare B: De la Anacapri la Punta Carena (6,5 km):

O plimbare cu adevărat spectaculoasă, cu vederi cu adevărat extraordinare asupra Faraglioni, Capri, Golful Napoli și impunătoare stânci între Monte Solaro și Punta Carena.

Punctul de plecare recomandat, Piazza Vittoria din Anacapri, este locul în care majoritatea turiștilor ajung cu transportul în comun. De la Anacapri, o urcare de 2 km te duce în vârful Muntelui Solaro. Puteți lua și telecabina de la WP2 la WP9.

În mod alternativ de la WP8, puteți face un ocol de 400 de metri pentru a ajunge la WP40 de unde vă puteți bucura de vederi excepționale. Urmând marginea panoramică a stâncii, o coborâre blândă vă aduce la Punta Carena. Poteca merge la câțiva metri de marginea stâncii - dar poate reprezenta o problemă pentru cei care suferă vertij.

De asemenea, este posibil să începeți plimbarea în Capri; de aici plimbarea este destul de abruptă - există o secțiune în care trebuie să scrâșniți cu mâinile. Acest traseu vă oferă vederi spectaculoase asupra Capri și partea de est a insulei.

Din Punta Carena vă întoarceți cu autobuzul către Anacapri unde schimbați autobuzul pentru a ajunge la Capri sau Marina Grande OR puteți continua să mergeți spre Grota Albastră.

 

Plimbare C: extindere spre Grota Albastră de la Punta Carena (6 km):

Acesta este unul dintre cele mai pitorești trasee de pe insulă. Poteca contură ușor coasta oferind vederi spectaculoase la mare de pe stânci și forturi militare din secolul al XIX-lea. De la sfârșitul plimbării, luați autobuzul local către Piazza della Pace, Anacapri.

Provocare: 1,5 / 2 ore, 5 / 6,5 / 6 km, ascensiune 240/280 / 275m, descărcare 240 / 560280m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Sorrento la Marina del Cantone prin Termini (10 km)

Un transfer privat te duce de la Sorrento la Sant’Agata sui Due Golfi de unde te plimbi până la minunata plajă din Marina del Cantone. Itinerarul zilei oferă vederi spectaculoase asupra insulei Capri, Coastei Amalfi, Golful Napoli și Muntelui Vesuviu.

Dacă doriți să mergeți mai mult (aproximativ 5 km), puteți merge pe jos de la Sorrento la Sant’Agata sui Due Golfi. Această plimbare începe cu o scară lungă, apoi își croiește drumurile prin lămâi pe cărările înguste de țară.

Baia di Jeranto a fost închisă din cauza incendiului de anul trecut pe Monte San Costanzo.

 

OPȚIUNEA 1 - MERCAȚI DE LA TERMINI LA ​​MARINA DEL CANTONE:

Sunteți transferat de la Sorrento la Termini, apoi mergeți la Marina del Cantone prin Punta Campanelle.

 

OPȚIUNEA 2 - MERCAȚI DE LA SANT’AGATA LA MARINA DEL CANTONE:

Dacă doriți să faceți plimbarea mai lungă, puteți cere șoferului să vă lase în Sant’Agata și să mergeți până la Marina del Cantone prin Termini și Punta Campanelle.

 

OPȚIUNEA 3 - Mersul de la SORRENTO ÎN MARINA DEL CANTONE:

Puteți merge tot drumul de la Sorrento la Marina del Cantone fără transfer. În acest caz, informați șoferul.

Provocare: 5 ore, 10 km și 5 km suplimentari, ascensiune 507m, coborâre 875m

 

 

Ziua 4: bucla Punta Campanella prin Termini (11 km)

Plimbarea zilei vă duce la minunata Punta Campanella, oferind vederi minunate asupra insulei Capri și a coastei Amalfi. Plimbarea este destul de scurtă, oferindu-vă timp liber pentru a face o baie în Marea Mediterană albastră. Astăzi puteți alege să luați un autobuz de la Marina del Cantone la Termini și să începeți plimbarea de acolo sau să mergeți pe tot traseul de la Marina del Cantone la Punta Campanella. În acest caz, puteți alege, de asemenea, să evitați prima secțiune abruptă, luând un autobuz către Nerano.

Provocare: 4 ore, 11 km și 3 km suplimentari, 420m ascensiune, coborâre 700m

 

 

Ziua 5: Plimbare Sant’Agata spre Colli San Pietroand și autobuz local către Amalfi (9,5 km)

Un transfer privat vă va duce la Sant’Agata sui Due Golfi de unde vă plimbați până la Colli San Pietro, situat ușor spre interior și înalt deasupra coastei. Pitorescul plimbare de astăzi se desfășoară de-a lungul benzilor și aleilor vechi din țară prin câmpuri terasate, măslini și lămâi care se deschid pe Mediterana. Aici puteți mirosi clar florile sălbatice și scrubul mediteranean.

După-amiază, luați un autobuz local către Amalfi, unde veți sta 3 nopți.

Provocare: 2,5 ore, 9,5 km, 329 m ascensiune, 416 m coborare

 

 

Ziua 6: Sentiero degli Dei (12,6 km)

Aceasta este cea mai renumită dintre toate plimbările pe coasta Amalfi de-a lungul Sentiero degli Dei, Calea Zeilor. Panoramele de coastă imense și o coastă de stâncă înaltă vă vor însoți de la Bomerano, (care ajungeți cu autobuzul local din Amalfi), tot satul colorat din Positano cocoțat pe partea muntelui. Din Positano luați un autobuz local înapoi spre Amalfi.

Provocare: 3,5 - 4 ore, 12,6 km, urcare 70 m, coborâre 711 m

 

 

Ziua 7: o selecție de plimbare rotundă în Amalfi: (6 km, 12,8 km)

Astăzi puteți alege dintre două plimbări, deși Valle delle Ferriere.

O scurtă plimbare circulară ușoară vă oferă mult timp după-amiaza pentru a explora Amalfi sau a lua autobuzul local până la Ravello, care merită vizitat. Plimbarea mai lungă va satisface chiar și cel mai solicitant plimbător cu priveliștile sale spectaculoase asupra golfului Salerno și a stâncilor înalte ale coastei Amalfi.

 

PLIMBAREA A- Plimbare circulară cu buclă scurtă (6 km)

O plimbare ușoară care te duce de la Amalfi la Pontone prin Valea Grevone pe o potecă treptat ascendentă prin defileu. De-a lungul drumului veți întâlni rămășițele carierelor de fier (ferriere) și vechile mori cu apă (mulini) care au produs cândva faimoasa hârtie a lui Amalfi. De la WP10 și Pontone aveți o frumoasă vedere panoramică asupra Valle delle Ferriere și Amalfi.

 

PLIMBAREA B - Plimbare circulară mai lungă (12,8 km)

Puteți începe în Amalfi, dar dacă doriți să evitați o urcare abruptă de 1,5 km, luați un autobuz public de la Amalfi la Pontone și începeți să mergeți de acolo. Itinerarul oferă priveliști minunate asupra defileului și a Amalfiului, în special după Pontone. În general, urcările și coborârea sunt treptate. De asemenea, puteți scurta plimbarea și evita ultima coborâre către Amalfi luând autobuzul public din Pogerola

Provocare: 2/4 ore, 6/12 km și în plus posibil 1,5 km, ascensiune 452m, coborâre 650m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Amalfi!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Puteți pleca din Amalfi cu autobuzul local pentru a ajunge pe aeroportul din Napoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020