Picos de Europa Excursie de 8 zile pe jos

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
636
pret/pers/pachet

Picos de Europa, fără îndoială, cei mai impresionanți munți din toată Spania, se ridică dramatic din peisajul litoral ca o frontieră naturală între coasta de nord verde și Castilia.

Inima Picosului este formată din trei masive de calcar capricioase, care nu sunt ușor traversate cu mașina sau pe jos. Astfel, vă oferim două excursii diferite de mers pe jos în Picos. O excursie de 8 zile în partea de nord a Picosului, în luxurianta provincie verde din Asturias, concepută pentru a fi o vacanță plăcută și relaxantă pe jos.

Acest program oferă o varietate de peisaje pentru a fi explorate în masivele estice și centrale, cu opțiunea de a alege drumeții mai ușoare sau mai dificile, inclusiv o ascensiune către coliba de sub munte, faimosul Picu Urriellu.

Dacă sunteți în căutarea unei excursii de drumeție mai provocatoare, o adevărată călătorie, puteți lua în considerare drumul nostru de 12 zile care traversează toate cele 3 masive ale Parcului Național Picos de Europa.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare, în regim de demipensiune

-O terasă și o piscină frumoasă la unul dintre hoteluri

-Transport de bagaje în zilele 3 și 7

-Transferuri din ziua 3 până în ziua 7 în funcție de program (cu excepția căii ferate funicular opționale în ziua 7)

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Note detaliate de hartă și hărți în engleză

 

Pretul nu include:

-Prânzuri: prânzurile la pachet pot fi comandate la unități de cazare sau cumpărate direct în magazinele din sat

-Zboruri și transport în comun

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire în Arenas de Cabrales

Stabiliți-vă în hotelul dvs. confortabil situat în centrul satului. E timpul să încercați cidrul local pe una dintre terase sau să vizitați Biserica Santa Maria de Llas de origine romanică. Pentru echipament de mers sau produse alimentare speciale, Arenas este un loc excelent pentru a vă face cumpărăturile.

Provocare: Călătorie la Arenas de Cabrales

Satele de-a lungul drumului: Arenas de Cabrales

 

 

Ziua 2: Plimbare circulară din Arenas (10-11,4 km)

Urcarea spre luncile de vară din Nava, situată la 500m deasupra râului Cares, cu vederi excelente asupra Picosului. O plimbare puternică, dar foarte plină de satisfacții, mai ales la începutul verii, când pajiștile afișează o multitudine de flori viu colorate. Opțiunea de a face o plimbare alternativă mai scurtă prin mediul umbrit, la o altitudine mai mică.

Provocare: 10 km, 3,5 h, 410 m ascensiune, 410 m coborare SAU 11,4 km, 5 h, 650 urcare / coborare

Satele de-a lungul drumului: Arenas de Cabrales, Poo de Cabrales

 

 

Ziua 3: De la Tielve la Sotres (8,7 km)

Transfer scurt către Tielve, unul dintre cele mai autentice sate din această parte a Picosului. Plimbare spre Valfríu, unde locuitorii mai produc faimoasa brânză albastră locală, Queso de Cabrales. Ascensiune treptată printr-un peisaj de basm de brumă, pădure de fag vechi și pâraie până la o trecere la 1240 m, apoi coborâre spre Sotres (1050 m), unul dintre cele mai înalte sate din Picos de Europa.

Provocare: 8,7 km, 3,5-4 ore, 575 m ascensiune, coborâre 250 m.

Satele de-a lungul drumului: Tielve și Sotres

 

 

Ziua 4: Masivul estic (12-18,5 km)

Plimbare circulară prin Masivul de Est din Picos, o zonă exploatată de industriile miniere în secolul al XIX-lea. Un peisaj calcaros de creste ascuțite, depresiuni adânci și arbori fără fund. Flora alpină viu colorată printre roci. Șanse bune de a vedea cramele, vulturii și diferite tipuri de vulturi. Mai multe opțiuni pentru a scurta sau extinde plimbarea.

Provocare: 12 km, 5,5 h, ascensiune 550 m, 840 m coborare SAU 18,5 km, 8,5 h, ascensiune 1045 m, 1335 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 5: Sotres- Vega de Urriellu (14,5-19 km)

Acest traseu spectaculos te duce până la coliba montană de la Vega de Urriellu, situată la poalele impresionantului „Picu Urriellu” - numit și „el Naranjo de Bulnes”. Începi cu un transfer către Pandébano Col (altitudine 1240 m). De acolo începeți o ascensiune abruptă pe o potecă de piatră, într-un peisaj lunar de o frumusețe remarcabilă. Aceasta este chiar inima Picos de Europa, acasă pentru cizme, vulturi și tuse alpine.

Odată ajunși la bordeie, după o binemeritată odihnă și timp pentru a admira în mod corespunzător Vârful, îți retragi pașii - până la Col Pandébano - și continui să mergi înapoi spre Sotres.

* Primăvara și toamna, zăpada vă poate împiedica să faceți plimbarea până la refugiu. În acest caz, astăzi și mâine veți alege dintre rutele de mers oferite pentru ziua 6.

Provocare: (opțiunea 1) 14,4 km, 5,5 ore, 840 m ascensiune / coborâre OR (opțiunea 2) 19 km, 7 ore, 1000 m ascensiune, 1085 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 6: alegerea plimbărilor din Sotres (6-18 km)

Astăzi alegeți din trei plimbări diferite

Opțiunea de brazi este The Capercaillie Route este o plimbare circulară aventuroasă și variată prin pajiști și păduri de fag în apropiere de Tresviso, cu priveliști adânci în defileul Urdón și păduri liniștite unde s-ar putea auzi apelul acestei păsări rare - „urogallo”.

Valle de Áliva este o plimbare mai ușoară din punct de vedere tehnic până la luncile de vară din Áliva și înapoi, explorând o vale interesantă a ghețarului la înălțimi de până la 1650 m, sub ziduri calcare impresionante ale masivelor centrale și estice. La jumătatea drumului vă puteți opri pentru o odihnă pe terasa de la Hotelul Refugio de Áliva, bucurându-vă de vederi extraordinare.

Ultima opțiune este o plimbare circulară de la Sotres este o plimbare mai scurtă relaxantă, care pornește direct de la hotelul dvs. și vă duce prin păduri și câmpuri în zona liniștită din jurul Sotres.

Provocare: (Opțiunea 1) 14 km, 5,5-6 ore, ascensiune 500 m, coborâre 700 m; (Opțiunea 2) 18 km, 6,5-7 ore, 635/755 ascensiune, 635 coborâre; (Opțiunea 3) 6 km, 2,5 ore, 300 m ascensiune, 300 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 7: De la Sotres la Cheile Poncebos sau Cares (12,8-23 km)

Ultima ta zi o vei petrece făcând o scurtă ascensiune până la Pandébano Col, urmată de o coborâre lungă pe tot felul de cărări. Acest traseu frumos te duce de la Sotres până la trecere, apoi până la Bulnes. Acest sat autentic, amplasat printre vârfuri, poate fi accesat doar pe jos sau (din 2001) pe calea ferată funiculară. Odată ajunși în Bulnes, puteți lua funicularul până la Poncebos sau puteți continua alte 1,5 - 2 ore pe jos - prin spectaculosul Cheile Texu.

În mod opțional, vă puteți petrece ziua plimbându-vă pe Cheile Cares - o plimbare în principal, plată, înapoi și înapoi

Provocare: (Opțiunea 1) 12,8 km, 5-6 ore, 425 m ascensiune, 1100 m coborare; (Opțiunea 2) 23 km, 6,5-7 ore, 600m ascensiune / coborâre

Satele de-a lungul drumului: Sotres, Poncebos și Arenas de Cabrales

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun se încheie aranjamentul.

Provocare: Călătoriți din Cabrales

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020