Escapada în Asturias

Bike tour 4 zile/3 nopti/3 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
520
pret/pers/pachet

În toată Spania, Asturias este cunoscută ca o destinație magică: rurală, verde, prietenoasă, gustoasă și autentică. Locul perfect pentru relaxare, plimbare, ciclism, înot și probare de delicatese locale. Datorită unui climat relativ blând, temperaturile aici sunt plăcute - chiar și în vârful verii - iar peisajul rămâne luxuriant tot anul. Peisajul asturian oferă o patchwork de pășuni, păduri și cătune, mărginit de o coastă magnifică la nord și masive abrupte de calcar la sud. Bogat în tradiții culturale, orașe istorice vibrante, monumente (pre) romanice și spații de cazare primitoare, Asturias fermecător face ca vizitatorii să se simtă ca acasă instantaneu.

 

Pretul include:

-3 nopți la un hotel ** în baza pensiunii

-Plimbare cu natura ghidată în Somiedo

-Tur de o zi cu bicicleta de-a lungul La Senda del Oso, cu transfer la punctul de plecare inclus (magazin de închiriere biciclete)

 

 

Pretul nu include:

-Restul meselor

-Transferuri de la și de-a lungul Căii Ursului

-Transferuri de la și către magazinul de închirieri de biciclete

-Bilete pentru Parcul Preistoric din Teverga și Biserica Colegiata Romanică

 

Ziua 1: Sosire în Asturias

Sosire în ultimul sat din valea Teverga, în limita Parcului Natural Las Ubiñas- La Mesa și Somiedo. Acomodare la un hotel fermecător, unde mâncarea substanțială gustoasă este servită la un preț accesibil. Dacă ajungeți mai devreme, puteți vizita Biserica Colegială Romanică din San Pedro de Teverga (secolul al XI-lea). Deosebit de interesante sunt claustrele complet renovate și „Mumies of Teverga”.

 

 

Ziua 2: plimbare pe parcul natural Somiedo

Astăzi ne îndreptăm către Valea Somiedo, unde se află cea mai mare populație de urs brun din Spania, protejată împotriva braconierilor și a turiștilor curioși.

Astăzi dimineața veți face o excursie cu un ghid oficial specializat în natură, care vă va arăta modul de viață al urșilor și curiozitățile ecosistemelor cantabre unde locuiesc. Poate veți ajunge să vedeți niște urme sau păr. Turul ghidat este în engleză. Transferul la începutul traseului nu este inclus, dar ghidul va gestiona taxiul care trebuie plătit de către client direct șoferului de taxi.

 

 

Ziua 3: Ciclism de-a lungul `Senda del Oso´

Dacă ieri nu ați observat niciun urs brun, astăzi aveți șansa să-i vedeți în captivitate pe laturile acestui „traseu al ursului” („Senda del Oso”), o pistă pentru biciclete fără mașini care urmează traseul unui vechi calea ferată a minerilor și asta te duce pe lângă o mică rezervație în care doi urși bruni asturieni au fost crescuți în captivitate într-o încercare disperată de a crește populația autohtonă (urs).

Puteți alege dintr-un traseu ușor în aval sau unul mai interesant pe bicicleta de munte. Transferul către punctul de vedere al traseului este inclus, dar din Santo Adriano, unde se află magazinul de închiriere de biciclete. De asemenea, putem vizita Parcul preistoric Teverga, amplasat în principal în peșteri naturale, cu replici ale unor picturi rupestre primitive faimoase. Turul include un ghid în spaniolă, dar putem angaja ghiduri audio în engleză.

 

 

Ziua 4: Sfârșitul programului

După un mic dejun delicios, programul se încheie.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020