Plimbare pe Ordesa

Bike tour 7 zile/6 nopti/ 5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
620
pret/pers/pachet

Parcul național Ordesa și Monte Perdido este una dintre cele mai frumoase zone montane protejate din Europa, cu văi înalte ale ghețarilor, canioane adânci și păduri extinse care prezintă culori uimitoare în toamnă. Explorați zona din jurul satului Torla făcând plimbări înalte sau joase, prin Valea Ordesa sau până în Bujaruelo, la granița cu Franța. Apoi, conduceți spre sud pentru a petrece două zile la Nerín, mergând până la pășunile de vară, deasupra defileului Añisclo. Transport cu mașina (proprie sau închiriată).

 

Pretul include:

-6 nopți în hoteluri confortabile cu demipensiune (cină și mic dejun)

-1 transfer conform programului (în ziua 4)

-Hărți detaliate și note de rută în engleză

-Asistență telefonică 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Prânzuri: prânzurile la pachet pot fi cumpărate în sate sau comandate direct la unitatea de cazare

-Transferuri către și de la începutul plimbărilor, cu excepția zilei 4

-Autobuz de transfer către intrarea în parc pe timpul verii, când parcarea este închisă (aprox. 7, - euro p.p.)

-Cheltuieli personale, precum băuturi, transferuri suplimentare etc.

-Mașină de închiriat sau pachet de transfer opțional pentru cei care doresc să călătorească la Ordesa cu transportul în comun

 

Ziua 1: Sosire la Torla

Sosire la un hotel confortabil în minunatul sat de munte Torla. Serviciile includ piscină privată, restaurant, bar și lounge.

Provocare: Călătorie la Ordesa.

Satele de-a lungul drumului: Torla

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Bujaruelo (10 - 13 km)

Conducere scurtă spre podul medieval de la Bujaruelo. Alegeți între o scurtă plimbare de-a lungul unei trasee de descărcare în landrover în Valea Otalului sau o adevărată drumeție alpină către un lac de la granița franceză, cu vederi magnifice.

Provocare: 4-5,5 ore, 10-13 km, 300/1000 m ascensiune / coborâre

Satele de-a lungul drumului: Bujaruelo

 

 

Ziua 3: Marele Canion din Ordesa (20 - 28 km)

Un clasic absolut din repertoriul local de mers, cu o ascensiune de 700 m pe un traseu în zig-zag până la Mirador Calcilarruego (1950m), urmând apoi Senda de los Cazadores până la capătul văii. Vederi panoramice continue asupra Marelui Canion din Ordesa, deoarece se ridică în pași spre nord pe fundalul vârfurilor înalte siluetate în depărtare. Extensie opțională a traseului către Refugio de Goriz.

Provocare: 6-10 ore, 20-28 km, 500/1250 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Torla

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Torla (11 - 15,5 km)

Un traseu cu adevărat minunat spre est de Torla, în care urcați pentru a vă bucura de vederi panoramice asupra Valea Bujaruelo și Ordesa. Dacă preferați să o luați cu ușurință astăzi, sau dacă vremea nu este cea mai bună, puteți alege să faceți o plimbare mai scurtă pe vale către trei sate istorice: Fragen, Oto și Broto.

Provocare: 4-6 ore, 11-15,5 km, 230 m ascensiune / coborâre sau 850 m ascensiune și 900 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Fragen, Oto și Broto

 

 

Ziua 5: Cheile Añisclo de la Nerín (16 km)

Ruta de astăzi începe direct de la hotelul dvs. din Nerín. Te plimbi spre satul Secué apoi cobori spre Cheile Añisclo, tăiate adânc în masiv și păstrate proaspete și verzi de numeroase pâraie pe tot parcursul anului. Acolo alegeți să faceți un traseu de-a lungul defileului sau mersul pe traseul de pelerinaj către St. Urbez, care se întoarce înapoi la Nerín. Dacă nu îți plac înălțimile, poți opta să îți începi traseul în parcarea din St Urbez și, astfel, să eviti coborârea abruptă expusă din Secué.

Provocare: 6 ore, 16 km, 750 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Nerín, Sercué

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Nerín (maxim 17 km)

O plimbare cu adevărat alpină către podișul ierboasă Biñuales, cu vedere orbitoare asupra Cheile Añisclo, apoi mai departe spre Pasul Cuello Arenas, poarta de intrare a Masivului Monte Perdido. Opțiunea de a face ascensiunea către Vârful Mondoto (1962m).

Provocare: maxim 6,5 ore, max 17km, 775m urcare / coborare.

Satele de-a lungul drumului: Nerín

 

 

Ziua 7: sfârșitul aranjamentului

Aranjamentul dvs. se încheie după micul dejun azi.

Provocare: Călătorie din Ordesa.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020