Ciclism in Prosecco Route

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSB100)
Oferta Speciala
*de la
 
745
pret/pers/pachet

Unele drumuri sunt destul de abrupte pe drumuri neasfaltate, deși sunt destul de sigure pentru mersul cu bicicleta. Cele mai dificile etape sunt în zilele 3, 4 și 5, în timp ce prima și ultima zi de ciclism sunt destul de ușoare pe drumurile plane.

 

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-Livrare de biciclete la Treviso, asigurare de furt și colectare de la Gorgo al Monticano

-Transfer de bagaje în ZIUA 2, ZIUA 4, ZIUA 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Cască

-Călătoriți la Treviso și de la Borgo al Monticano

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire la Treviso

Ajungeți la hotelul dvs. din Treviso și faceți plimbări pe străzile acestui vechi oraș fermecător. Zidurile magnifice ale orașului, încă intacte, vor fi fundalul perfect pentru un început minunat al vacanței.

Relaxați-vă cu un pahar de vin într-un bar din frumoasa Piazza dei Signori, piața principală a Treviso, la doar câțiva pași de hotel. Veți observa că ciclismul este foarte popular în Treviso, o bună ocazie de a face o primă plimbare cu bicicleta dvs. de închiriere.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Treviso la Asolo (42,6 km)

După micul dejun, faci bicicleta prin centrul vechi și de-a lungul zidului orașului; apoi urmează un traseu pitoresc spre nord-vest. Drumuri înguste și șerpuite prin câmpuri cultivate vă vor duce la Montebelluna, un oraș pitoresc situat la marginea rezervației naturale Montello. Circulați-vă de-a lungul țării liniștite până în orașul Asolo și vedeți primele vile paladiene de-a lungul traseului. O ultimă urcare de 2 km te duce până la Asolo; unul dintre cele mai frumoase cătune din Italia și poreclit „Orașul a o sută de orizonturi”.

Provocare: 3 ore, 42,6 km, ascensiune 602m, coborâre 377 m

 

 

Ziua 3: dus-întors Asolo - buclă Bassano del Grappa via Mussolente (42,5 km)

Astăzi vă plimbați pe drumurile de la țară spre orașul Bassano del Grappa, renumit la nivel mondial pentru „grappa” bogată în alcool; lichior puternic produs prin distilarea pieilor, pulpei, semințelor și tulpinilor rămase de la vinificație după presarea strugurilor. Merită vizitată este și „podul Alpini” din lemn peste râul Brenta și numeroasele piețe de oraș confortabile. După o pauză de prânz, călărește pe drumuri liniștite în spate, în avioane care trec prin sate mici, în timp ce vezi faimosul Monte Grappa; teatru al multor bătălii din Primul Război Mondial, uimind impresionant peste voi. O urcare finală vă conduce înapoi la hotel.

Provocare: 3 ore, 42,5 km, ascensiune 633 m, coborâre 668 m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Asolo la Pedeguarda / Follina (34 km)

După micul dejun, plimbarea începe cu o coborâre drăguță pe deal, apoi continuați să mergeți pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din întreaga regiune. Panorama uluitoare a Alpilor acoperite de zăpadă pe parcurs va fi o imagine pe care nu o vei uita. După traversarea râului Piave, peisajul se va schimba, iar podgoriile Prosecco de pe dealurile abrupte își vor asuma rolul principal. Terenul de astăzi este mult mai deal. deși ascensiunile nu sunt niciodată foarte lungi, uneori se pot abula. Panoramele pe care le veți întâlni vă pun în valoare toate eforturile.

Provocare: 3 ore, 34 km, 481 m ascensiune, 669 m coborare

 

 

Ziua 5: bucla Pedeguarda Via Vittorio Veneto (46,7 km)

Astăzi vă așteaptă o plimbare interesantă și provocatoare. După o urcare abruptă, veți trece prin satele minuscule Tarzo și Rolle situate de-a lungul „Rutei Prosecco”. Coborâți în jos spre Lacul Revine; apoi vizitați orașul istoric Vittorio Veneto, format din două inimi. O urcare blândă vă va conduce în afara orașului; pe drumuri extrem de pitorești care trec prin podgorii artistice te întorci în Pedeguarda.

Provocare: 3,5 ore, 46,7 km, urcare 741 m, coborâre 744 m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Pedeguarda la Gorgo al Monticano (51,2 km)

Călătoria de astăzi începe cu un traseu care trece din nou prin dealurile care inspiră respirația din regiunea Prosecco.

Ajungeți la Conegliano, un oraș istoric fondat în secolul XII. Când intri în oraș, vei fi uimit de măreția castelului care se înalță pe întreg teritoriul. Parcurgeți planurile și ajungeți la Oderzo cu frumoasa sa Piazza Grande; apoi continuați să ajungeți în micul sat Gorgo al Monticano.

Provocare: 4 ore, 51,2 km, ascensiune 473 m, coborâre 625 m

 

 

Ziua 7: Arrivederci Gorgo Monticano!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la aeroport sau la gară sau alte servicii suplimentare.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020