Călătorie pe Mallorca • 8 zile

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
950
pret/pers/pachet/sejur

Coasta de nord-vest a Mallorca. O zonă surprinzător de liniștită și frumoasă, despărțită de plajele aglomerate de un munte de calcar capricios, Serra de Tramuntana. Plimbați-vă dintr-un sat pitoresc în altul, de-a lungul stâncilor de coastă, deasupra plajelor idilice sau chiar prin munți, traversând vaste moșii private cu portocale, migdale și măslini. Vă stați la două conacuri tradiționale Malloquin, care au fost transformate în hoteluri de lux și unul confortabil la plajă.

 

Pretul include:

-Cazare pe bază de pensiune

-Transport de bagaje în zilele 3 și 6

-Transferuri conform programului în zilele 3, 4, 6 și 7

-Hărți detaliate și note de rută în engleză

-Asistenta 24 de ore prin telefon

 

Pretul nu include:

-zboruri și transferuri la prima / din ultima cazare

-tren de la Soller la Port Soller (ziua 4)

-autobuz sau taxi de la Pollença la Palma de Mallorca (ziua 7)

-asigurare de calatorie

-Taxa de turism

-cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

-orice elemente care nu sunt menționate în mod special în program

 

Ziua 1: Sosire la Valldemossa

Sosire la Valldemossa, un mic oraș construit în jurul unei vechi mănăstiri cartoșene care își amintește cu mândrie de anul în care Frederic Chopin și George Sand, primii boemi europeni, au vernisat aici. La Valldemossa se poate ajunge cu ușurință cu autobuzul public din Palma de Mallorca.

Provocare: Călătoriți la Valldemossa

Satele de-a lungul drumului: Valldemossa

 

 

Ziua 2: Plimbare circulară de la Valldemossa (13 - 15 km)

Prima dvs. plimbare începe direct de la hotel. Părăsind satul Valldemossa, ajungeți într-o zonă cu acces restrâns, în care un număr limitat de permise sunt acordate în fiecare zi pentru a merge pe Traseul Arhiducelui (Camí de acoloArxiduc). Acest permis este oferit de către S-Cape Travel. În cazul în care nu există permise disponibile, veți urma un traseu alternativ în apropiere. Ambele opțiuni includ vedere panoramică și o urcare opțională către un vârf

Provocare: 5-6,5 ore, 13-15 km, 550/685 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Valldemossa

 

 

Ziua 3: De la Deia la Puerto Soller (13,5 km)

După un scurt transfer, vă deplasați din colonia artiștilor Deia în orașul costier Puerto Soller. Traseul dvs. urmează linia de coastă, prin păduri liniștite mediteraneene (pini, stejari și arbori madrone) și peste o proprietate privată unde proprietarii servesc delicioase suc proaspăt de portocale.

Provocare: 5,5 ore, 13,5 km, 280 m ascensiune, 440 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Deia, Puerto de Soller

 

 

Ziua 4: De la Cala Tuent la Port Sóller (15 km)

După un transfer de taxi către Cala Tuent, un sat de vară cu o plajă minunată, începeți o plimbare de 6 ore. Urmați mai întâi linia de coastă spre Port Soller și apoi prin ferma de la Balitx d'Avall, situată printre livezi de portocale și livezi de măslini într-una dintre cele mai îndepărtate văi ale Mallorca.

Provocare: 6 ore, 15 km, ascensiune 650 m, coborâre 610 m.

Satele de-a lungul drumului: Cala Tuent, Balitx d'Avall

 

 

Ziua 5: Plimbare circulară din Port Sóller (7,5 km)

Din port, faceți o ascensiune abruptă spre stânci, care formează un spărtură naturală cu vedere la golf. În vârf, aveți vederi minunate de la "Torre Picada", de-a lungul coastei stâncoase până la mica insulă S'Illeta, chiar în larg. Din vârf, faceți o coborâre abruptă pe o râpă pentru a ajunge la „Sa Punta Llarga”, un promontoriu care oferă un punct de vedere minunat înapoi de la nivelul mării.

Provocare: 3 ore, 7,5 km, 270 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: S'Illeta, Sa Punta Llarga

 

 

Ziua 6: De la Lacul Cuber la Lluc sau de la Lluc la Pollença (13 - 20 km)

Transfer la Lacul Cuber dimineața pentru a începe una dintre cele mai frumoase etape ale GR-221, care duce la îndepărtata Mănăstire Lluc. Plimbarea începe cu o plimbare pașnică de-a lungul lacului, urmată de o secțiune de urcare până la 1210 metri. A doua parte te duce pe coborâre pe o potecă pietruită restaurată printre livezi de stejar, pentru a ajunge la locul de pelerinaj de la Lluc. Veți avea timp să vedeți „Madona Neagră” - patronul Mallorca - înainte de transferul taxiului la următoarea dvs. cazare, situată în centrul orașului Pollença. O altă opțiune pentru astăzi este să îți începi traseul în Lluc și să mergi de acolo până la hotelul tău din Pollenca.

Provocare: 4,5-6,5 ore, 13/15/20 km, 575/845 m ascensiune / coborare SAU 200/630 m ascensiune / coborare.

Satele de-a lungul drumului: Lacul Cuber, Pollença

 

 

Ziua 7: Valle Boquer sau Cala Sant Vicenç (7-10 km)

După traseul solicitant de ieri, astăzi alegeți două scurte plimbări în zonele de coastă. Plimbarea mai ușoară intră în Valea Boquerului, o mică rezervație naturală pentru păsările cu plajă privată. Ca bonus, acest traseu se încheie cu o plimbare de-a lungul frumoasei promenade de pe litoralul Port Pollença. Cealaltă plimbare începe în Cala ses Barques și duce spre golful de la Sant Vicenç. Apoi vă retrageți pașii și continuați să mergeți, prin Siller Pass, în port. Ambele rute se termină în Port Pollença, unde veți primi autobuzul înapoi spre Pollença. La sfârșitul zilei, vei avea timp să explorezi orașul sau să te bucuri de piscina și grădinile hotelului.

Provocare: 2-4 ore, 7-10 km, 175/330 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Port Pollença

 

 

Ziua 8: Sfârșitul aranjamentului

După micul dejun astăzi, aranjamentul dvs. de mers se încheie.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020