Pedaland de la Venice la Porec

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSB150)
Oferta Speciala
 
945
pret/pers/pachet

Plimbările urmează în mare parte benzile de țară asfaltate și drumurile secundare cu puțin trafic sau câteva drumuri bune de pamant. În apropierea orașelor mai mari, există mai mult trafic pe drumuri în jur de 10-15% din timp.

 

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-Livrare de biciclete la Mestre, asigurare de furt și colectare de la Porec

-Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Călătoriți la Mestre și din Porec

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire la Venetia

Ajunși în Veneția. Înregistrați-vă la hotelul dvs. din Mestre, pe continent. „Republica Serenissima” vă așteaptă - din continent puteți ajunge cu ușurință în centrul Veneției cu transportul public, iar detaliile vor fi incluse în notele de traseu și manualul de destinație. Bicicleta dvs. va fi livrată astăzi sau mâine dimineață și vi se va solicita să semnați un acord de îngrijire la primirea bicicletei.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Veneția (Mestre) la Caorle (79 km, 62 km)

Astăzi aveți două variante de rute pentru cicluri. Traseul de coastă mai scurt este de a circula de la Mestre în Veneția, apoi urcați cu feribotul și autobuzul Vaporetto cu bicicleta, traversând laguna venețiană până în Punta Sabbioni. Aici vă recomandăm o ocolire rapidă pentru a vedea farul din vârful frontierei. Falezând laguna vă veți îndrepta spre nord-vest de-a lungul Litorale di Cavallino, care este o fâșie subțire de pământ care separă laguna de mare. Există mai multe oportunități în acest moment pentru a vă opri pentru o înot. Continuați bicicleta de-a lungul coastei până ajungeți la Caorle cu centrul și portul său destul de istoric.

Provocare: 79/62 km, ascensiune 113 / 180m, coborâre 130 / 180m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Caorle la Portogruaro (30 km)

Spune adio Mării în timp ce te îndrepți spre interior spre Alpii Iulieni, vizibil la distanță Ciclând pe căi navigabile și o succesiune de câmpuri ajungi la orașul renascentist Portogruaro, un important port interior al „Serenissima” în timpul Republicii Venețiene. Încă astăzi păstrează aspectul unui oraș venețian cu canale, străzi înguste și palate grandioase.

Provocare: 30 km, 40m ascensiune, 40m coborare

 

 

Ziua 4: cu trenul sau cu bicicleta spre Latisana; mers cu bicicleta spre Grado via Aquileia (83 km, 96 km)

În această dimineață, luați trenul cu bicicleta de la Portogruaro la Latisana. Dacă doriți, puteți rula această secțiune. Aceasta adaugă 20 de kilometri la distanța totală de astăzi.

De la ciclul Latisana prin frumoase terenuri agricole deschise punctate cu ferme vechi și biserici parohiale mici până la Aquileia, un oraș important din timpul Imperiului Roman, cu peste 100.000 de locuitori la înălțimea sa. Faceți-vă timp aici pentru a vizita săpăturile în aer liber, cele două muzee și frumoasele mozaicuri din biserică. În drum spre Aquileia există opțiunea de a extinde ciclismul cu un ocol pentru a vizita Palmanova, un mic oraș fortificat construit în perioada de renaștere. Acest oraș este un monument național datorită formei sale stele caracteristice cu nouă vârfuri. După explorarea Palmanova, continuați cu bicicleta spre Aquileia.

De la ciclul Aquileia până la orașul litoral Grado, punctul final al călătoriei de astăzi, pentru a vedea portul său de pescuit și un centru istoric frumos. Cazarea dvs. în această seară va fi în mod normal în Grado, dar din cauza disponibilității poate fi în Aquileia sau Palmanova.

Provocare: 83/96 km, 345 / 405m ascensiune, 290 / 345m coborare

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Grado la Monfalcone și tren cu trenul spre Trieste (37 km, 65 km)

Plimbarea de astăzi este dedicată habitatului natural sălbatic și variat al deltei râului Isonzo, o zonă umedă protejată. Pășești linia de coastă, apoi mergi pe digul râului înainte de întinderea finală în Monfalcone, unde iei trenul spre Trieste

Puteți extinde călătoria cu bicicleta până la Trieste trecând pe lângă satele precum Duino, Sistiana, Merită să vizitați palatul litoral Miramare situat deasupra golfului Grignano înconjurat de un parc frumos cu peste 2000 de specii diferite de plante și o zonă marină protejată . Petreceți după-amiaza și seara înmuind în atmosfera din perioada habsburgică, în timp ce vă mirați pe străzi, locuri și promenada de coastă din Trieste, căpătată cu palate grandioase și impozante.

Provocare: 37/65 km, ascensiune 75 / 225m, coborâre 25 / 225m

 

 

Ziua 6: Ambarcați de la Trieste la Muggia și călătoriți de la Muggia la Portoroz (36 km)

O scurtă plimbare cu vaporașul te duce în Muggia și după câțiva kilometri după linia de coastă mergi în Slovenia! Continuând pe coasta, ajungeți în binecunoscutele sate Koper (Capodistria), Izola (Isola d´Istria) și Piran (Pirano) până ajungeți în binecunoscuta stațiune Portoroz de pe Riviera Sloveniei.

Provocare: 36 km, ascensiune 350 m, coborâre 350 m

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Portoroz la Porec (60 km)

În primul rând vă plimbați de-a lungul coastei până la lacurile sărate din Secovlje, unde sarea este extrasă prin evaporare naturală. În continuare, treceți granița în Croația, unde faimoasa rută Parenzana (o linie feroviară în uz, transformată într-o potecă de biciclete cu pietriș) se parcurge ușor prin dealurile Istreice spre Buje, unde o coborâre rapidă vă duce înapoi la coastă pentru o ultimă plimbare spre orașul plin medievale plin de viață din Porec. Aici, Bazilica Euphrasius a patrimoniului UNESCO este un punct de vedere care nu trebuie ratat.

Provocare: 60 km, ascensiune 475m, coborâre 475 m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Porec!

Excursia se încheie după micul dejun, puteți alege să vă întoarceți la Veneția cu vaporul sau să zburați din Pula.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020