Asturias cu copii, Plaje și Vârfuri

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
855
pret/pers/pachet

Cel mai bun atât din munți, cât și din mare, este ceea ce oferă acest turneu de aventură de aventură pentru familie în nordul Spaniei: 3 zile pe coasta asturiană și 4 zile în parcul național Picos de Europa. Formula specială a acestui turneu de grup va atrage în special cei care doresc să întâlnească familii cu similitudine în timpul vacanței, dar vor, de asemenea, să aibă timp de calitate pentru a petrece împreună ca familie. Pentru că, deși furnizăm ghiduri calificate în timpul majorității aventurilor în aer liber și oferim suport logistic full time, nu există obligația de a fi împreună 24 de ore pe zi. Puteți alege să ieșiți la cină singuri; chiar faceți câteva activități opționale în timpul zilei, dar dacă membrii grupului se distrează, nimic nu vă va opri să o faceți împreună. Echipa locală de asistență vă va ajuta să organizați totul.

NOTĂ: vârsta minimă este de 8 ani din cauza activității de canioning; copiii activi și potriviți de 6 sau 7 ani pot participa la toate celelalte activități.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 3 nopți în corturi familiale de pânză, inclusiv 1 canapea dublă (pentru părinți) și covorașe pe podea (pentru copii) pe un camping de coastă. Utilizarea gratuită a băilor comune (inclusiv apă caldă și hârtie igienică)

-Cazare 4 nopți în camere de familie cu facilități de baie cu baie proprie într-o pensiune rurală. Foi și prosoape

-Toate micul dejun

-3 mese la restaurant (zilele 1, 4 și 7)

-5 pachete de prânz (ziua 2,3,4,6 și 7)

-Utilizarea echipamentelor de bucătărie la camping

-Suport logistic din partea echipei S-cape de-a lungul săptămânii

-Trasee ghidate de mers (ziua 2 și 6) și excursii: ziua 3 canoe, canyoning 7

-Note de traseu și piste GPS pentru 1 rută de mers autoguidată (ziua 4).

-Vizita și degustarea sesiunii fabrică de brânză ziua 6

-Transferuri așa cum este detaliat în program (ziua 2 dimineața, ziua 3, ziua 4, ziua 6 și 7)

-Transport de bagaje ziua 4

 

Pretul nu include:

-Sac de dormit, cearceafuri și prosoape necesare pentru camping

-Alte mese

-Cheltuieli personale precum băuturi, sfaturi etc.

 

Ziua 1: Sosire în campingul Vidiago

Zboruri către aeroportul Santander sau Bilbao și conduceți cu mașina de închiriat sau cu taxiul privat (pre-rezervat) către un camping prietenos și superb situat în Vidiago, unde veți sta 3 nopți în corturi de pânză confortabile grupate în jurul unei cupole comune. Corturile familiale dorm 4 până la 6/8 și sunt echipate cu o canapea dublă dublă (pentru părinți) și la fel de multe covorașe necesare copiilor (pe podea, într-un compartiment de dormit separat). Dacă sunteți devreme, ar trebui să încercați plăcile de caroserie pe valurile plajei de camping înainte să vă întâlniți cu ghidul local de munte și cu restul grupului. Împreună veți merge pe jos în 30 de minute pe poteca de coastă până la cidrul de casă, unde este servită cina de bun venit. Ulterior veți fi informați despre toate detaliile logistice ale acestui tur; când vei fi îndrumat, când vei face activități pe cont propriu și cum. Echipa locală de asistență va asigura micul dejun și va urmări toate transferurile necesare

Provocare: Călătorie în Asturias

Satele: Vidiago

 

 

Ziua 2: Plimbare pe coastă și speologie în apropiere de Buelna (6 km)

După un mic dejun amplu și relaxat la fața locului, vom avea cu toții un transfer de taxi (serviciu inclus) către Buelna, unde vom începe să mergem în compania ghidului nostru local de munte. El sau ea ne va duce într-o peșteră naturală care comunică cu oceanul pe care îl vom explora (farurile pornite!). Apoi traversăm un pod de calcar natural și ne întoarcem spre camping de-a lungul potecii de coastă și a drumului pelerinilor. În timpul prânzului în satul Pendueles, ghidul va explica ce activități se pot face după-amiaza, cum ar fi surfing și SUP sau vizitarea orașului medieval din apropiere Llanes. Transferurile de taxi pot fi aranjate pentru cei care nu au mașină (închiriere).

Provocare: 2 ore de mers + 30 min în interiorul peșterii, 6 km, 200m urcare / coborâre

Satele: Buelna, Pendueles, Llanes

 

 

Ziua 3: Canotaj de-a lungul râului Deva (14 km)

După micul dejun, transfer privat (inclus) la Unquera, unde veți primi echipamente și explicații despre aventura cu canotajul care urmează să înceapă: 14 km pe râul Deva în compania unui monitor instruit. Veți obține prânzuri care pot fi mâncate pe una dintre plajele râului sau la sfârșitul excursiei din Vilde, unde există un bar și un loc de joacă pentru copii.

Dupa-amiaza este liber pentru a petrece pe camping, iar cina nu este inclusă.

Provocare: 3-4 ore, 14 km cu canoe pe râul Deva

Satele: Unquera, Vilde.

 

 

Ziua 4: De la mare la munte (9,7 km)

După micul dejun, ne vom ambala bagajele și vom conduce-în propriile noastre (închirieri) mașini sau taxiuri - în aprox. 30 min de satul Pandiello, situat la 450m și o adevărată poartă spre Parcul Național Picos de Europa. Aici începem plimbarea noastră autoguidată de-a lungul potecului istoric „Camino Real”, urmând versanții Sierra del Cuera și bucurându-ne de panoramele constante ale vârfurilor înalte de calcar ale Picos de Europa. Descrierile detaliate ale traseului și GPS-ul vor ghida spre satul Asiego (frumosul bar) și apoi prin pădurea de castan până la Carreña, unde se află cazarea noastră pentru restul săptămânii: o pensiune primitoare, cu camere de familie numeroase, restaurant și grădină. În timpul mesei (inclusiv), echipa dvs. locală de asistență vă va oferi informații despre sat și opțiuni pentru ziua 5.

Provocare: 3,5-4 ore, 9,7 km, ascensiune 330 m, coborâre 665 m

Satele: Pandiello, Asiego, Carreña.

 

 

Ziua 5: Ziua de odihnă sau ruta rutieră opțională (20 - 45 km)

După 3 zile intense, veți dori să aveți o zi de odihnă pentru a vă agăța în sat, să citiți o carte sau să jucați fotbal cu localnicii de pe locul de joacă. De asemenea, puteți închiria biciclete pentru o zi: biciclete de turism pentru a vizita orașul din Arenas din apropiere (cu unele magazine, baruri și restaurante; la 3 km) sau biciclete montane pentru a face un traseu de ciclism mai aventuros și mai intens în vale (de la 20 la 45 km ; mai multe rute disponibile). Astăzi prânzul și cina sunt incluse.

Provocare: ciclism 20 - 45 km

Satele: Carreña, Arenas de Cabrales.

 

 

Ziua 6: De la Tielve la Sotres: până la cel mai înalt sat din Picos (8,7 km)

Astăzi este planificată o adevărată plimbare la munte în Parcul Național Picos de Europa; desigur, însoțit de ghidul nostru local de munte. După un transfer privat de 20 de minute, ne-am aruncat cu toții în satul Tielve și am început să mergem pe pajiștile înalte și colibele din Valfrío, unde oamenii încă mai mulg vitele vara și fac brânza albastră tipică din zonă: Cabrales. Vederi spectaculoase ale celui mai cunoscut Vârf Picu Urriellu pot fi așteptate în timpul prânzului (pachetul de prânz inclus). Apoi continuăm să mergem prin pădure deschisă de fag și o vale bucolică până la Sotres; cel mai înalt sat Cabrales. Acolo, vom vizita o fabrică de brânzeturi moderne și o peșteră naturală (unde brânza este păstrată pentru îmbătrânire). După o sesiune de degustare și ceva timp liber în sat ne întoarcem cu taxiul spre Carreña. Cina nu este inclusă.

Provocare: 3,5-4 ore + 30 min în timpul excursiei cu brânză, 8,7 km, ascensiune 575 m, coborâre 250 m

Satele de-a lungul drumului: Tielve, Sotres

 

 

Ziua 7: Activitate de canioning și cină de rămas bun

Ultima zi ar trebui să fie foarte distractivă: împreună vom face o excursie de canyoning în defileul Casaño din apropiere, în compania unui ghid profesionist spaniol. După ce ne-am îmbrăcat în costume și căști, începem o traversă aventuroasă a defileului, sărind în bazinele cristaline de apă rece și folosind funii pentru niște „răpitoare” serioase.

După-amiaza este gratuită pentru activități opționale (de exemplu, vizitarea satului Bulnes prin funicular) înainte de a ne îmbrăca pentru ultima cină la un restaurant local. Ghidul local de munte vă va fi alături la cină.

Provocare: activitate de canioning și cină de rămas bun.

Satele de-a lungul drumului: Arenas de Cabrales, La Molina

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Aventura noastră în familie se încheie după micul dejun. Transferuri private și / sau nopți suplimentare pot fi rezervate

Provocare: Călătoriți acasă din Asturias

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020