Cu bicicleta pe Dunăre

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
640
pret/pers/pachet

O plimbare cu bicicleta excelentă de la Viena la Budapesta, cu bicicleta pe cea mai renumită pistă ciclistică din Europa !. În această călătorie parcurgeți 336 km pe parcursul a 6 zile, în medie 56 km pe zi. Terenul este aproape complet plat. 95% din traseu este pe drum asfaltat și 5% pe trasee cu pietriș. Am evaluat traseul la fel de ușor. Trasee de ciclism care parcurg câmpii inundate, pădurile și urmează fluviul Dunărea pentru a vizita trei orașe capitale. Peisaje naturale frumoase, artă și monumente de-a lungul drumului, drumuri liniștite pentru a merge cu bicicleta. O călătorie ușoară, dar foarte plăcută!

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare

-7 mic dejun

-Taxa de turism

-Transfer de bagaje

-Suport telefonic 24/7 (personal de limbă engleză)

 

Pretul nu include:

-Impozitele pentru turism

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Insigurarea călătoriei

-Prânzuri și mese nespecizate în itinerariu

-Cheltuieli personale, precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, etc

 

Ziua 1: Sosire la Viena

Călătoriți la Viena. După ce v-ați dat la hotel, mergeți în centrul orașului, unde veți savura vederea minunată a Sfântului Ștefan și veți gusta o felie de renume (și bine meritat!) Sachertorte.

 

 

Ziua 2: Viena spre Bratislava (68 km)

Înmânează bicicletele de închiriat direct la hotel (100 m până la traseul pentru biciclete). Începeți să mergeți cu bicicleta în metropola Vienei, dar în curând vă puteți descoperi în parcul național „Donauauen”. Trecerea castelului Schönau și Orth în castelul Habsburgic din Eckartsau. Este recomandat un ocol către castelul Hof (castelul magnific care a fost construit la îndemâna împărătesei austriece Maria Theresia; parcul său impresionant (65.000 mp) și superbe monumente arhitecturale merită cu siguranță vizitate). Via Hainburg spre Bratislava.

 

 

Ziua 3: Bratislava până la Mosonmagyaróvár (45 km)

Timp liber pentru a face câteva obiective turistice în Bratislava; părăsiți capitala Slovaciei în timp ce mergeți pe un traseu ciclistic foarte frumos. Continuați ciclismul și treceți curând frontiera slovacă / maghiară lângă Kunovŏ; via Dunasziget (în trecut, satul era situat pe o insulă din mijlocul Dunării) ajungi în micul oraș Mosonmagyaróvár.

 

 

Ziua 4: Mosonmagyaróvár spre Györ (45 km)

Tur cu bicicleta spre castelul Hedervár și mai departe, parțial de-a lungul Dunării idilice până la Györ, „metropola” din vestul Ungariei. Vizitarea individuală în Györ.

 

 

Ziua 5: Györ până la Komárno (64 km)

Pe drumul de țară către granița H / SK, spre Medvedov și pe foarte frumoasa mală slovacă spre orașul baroc Cicov și mai departe prin Zlatna până la orașul Slowakian / Maghiar Komárno / Komárom.

 

 

Ziua 6: Komárno spre Visegrád (69 km)

Peste podul înapoi în partea slovacă a orașului; trecând fortul roman Kelemantia și satele agricole singulare, unde timpul pare să stea nemișcat, ajungeți la Moča și satul geamăn din Štúrovo / Esztergom; De-a lungul cunoscutului pod Gisela spre Esztergom (posibilitatea de a vizita catedrala / este gratuit); mai departe de-a lungul malului drept al Dunării până la satul Bùbàntvölgy, urmând din nou traseul ciclic pentru cca. 4,5 km. Excursie cu bicicleta până la bac (semnată pe traseul bicicletei). Ciclând pe malul stâng al Dunării până la Nagymaros, prinzând o barcă cu feribotul (care trebuie plătită direct la stația de feribot; aproximativ 2,70 EUR pp) către Visegrád.

 

 

Ziua 7: Visegrád spre Budapesta (45 km)

Tur cu bicicleta spre Insula Szentendre. Continuați turul din nou cu feribotul către orașul Szentendre (cu aproximativ 20 km înainte de Budapesta). Vizualizare individuală; cu bicicleta până în centrul orașului din capitala Ungariei Budapesta.

 

 

Ziua 8: Plecare din Budapesta

Excursia se încheie după micul dejun.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  5. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie)  
  6. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  7. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020