Plimbare prin Tenerife & La Gomera

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
849
pret/pers/pachet

Pe Tenerife și La Gomera veți găsi toate peisajele unic fascinante ale Insulelor Canare destul de aproape. Ambele insule au origine vulcanică, dar cu medii foarte diferite. Tenerife este dominată de câmpuri de lavă colorate, vaste și sterile, la poalele celui mai înalt vârf din Spania: El Teide. Insula vecină La Gomera este cea mai verde dintre „Canarias”, cu o vegetație densă în pădurile misterioase de lauri, unde copacii vechi de secole îmbrăcați cu mușchi dau impresia unei păduri tropicale. La fel de frumoase sunt peisajele sculptate din văi, unde oamenii au construit terase pentru plantații exotice de banane, papaya și mango. În contrast puternic cu linia de coastă a Gomerei, de stânci abrupte și golfuri ascunse. Ambele insule oferă oportunități nesfârșite pentru drumeții, cu vreme temperată însorită pe tot parcursul anului.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în hoteluri rurale cu facilități proprii și pensiune

-3 mese

-Transferuri conform programului: de la aeroportul Tenerife Sur până la primul hotel, în Vilaflor, în ziua 1 de la Vilaflor până la începutul plimbării în ziua 2

-Vilaflor la portul din Los Cristianos și San Sebastian de la Gomera pentru a începe plimbarea dvs. în ziua 4 de la Agulo la Juego de Bolas și înapoi la Vallehermoso în ziua 6 de la Agulo la începutul plimbării tale în ziua 7 din portul Los Cristianos până la aeroportul Tenerife Sur în ziua 8

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

-Asistență telefonică 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Bilete de autobuz de la Vilaflor la El Teide și v.v

-Transfer de la aeroportul din Tenerife Nord la prima cazare (cel standard este din Tenerife South)

 

Ziua 1: Sosire in Tenerife

Sosire la aeroportul TFS și transfer în satul înalt Vilaflor, unde veți petrece 3 nopți la hotelul primitor, cu grădină și piscină.

 

 

Ziua 2: Drumeție lângă Vilaflor (14 km)

După un scurt transfer de 10 minute, începeți o plimbare intrigantă printr-un veritabil „moonscape” („Paisaje Lunar”) la nord de Vilaflor, urmând trasee / trasee bine menținute. Păduri de pin plăcute și vederi impresionante asupra stâncii vulcanice ciudate și sudul Tenerife. La sfârșit, te plimbi înapoi la hotel.

Provocare: 5-5,5 ore, 14 km, ascensiune 475 m, coborâre 675 m.

Satele de-a lungul drumului: Vilaflor

 

 

Ziua 3: Plimbări în apropierea / pe El Teide (3 - 6 km)

În această dimineață, luați autobuzul către Parador, la El Teide. O plimbare circulară de 2,5 ore la Roques de Garcia, în apropiere de Parador. O altă opțiune este să fii abandonat la telecabină și să faci o scurtă plimbare (maxim 1 ora) în jurul vârfului (la o altitudine de 3500m!), Apoi mergi din stația de telecabină inferioară înapoi în Parador (1,5 ore). Ultimul autobuz pentru Vilaflor pleacă din Parador la 16 ore!

Provocare: 1/2 ore, 3/6 km, 100/250 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Vilaflor

 

 

Ziua 4: Parcul Național Garajonay (11 km)

După un mic dejun timpuriu, aveți un transfer privat de 30 min în portul Los Cristianos pentru a obține primul feribot către La gomera (ora 9.00 sau 9.30 ore / timpul de călătorie este de aproximativ 40min). În San Sebastián de la Gomera, un taxi va așteaptă să vă ducă la El Contadero, o răscruce la distanță ridicată în Parcul Național Garajonay. De acolo faci o plimbare de 4,5 ore până la Hermigua, apoi te transferi la Agulo. Prima secțiune (2,5 ore) este o coborâre lungă, dar ușoară pe potecile largi prin lemnul de laur magic. În apropiere de El Cedro, faceți o scurtă secțiune abruptă pe o potecă pietroasă, în trepte, apoi continuați pe drumuri interioare liniștite pentru a ajunge la hotelul rural confortabil și fermecător din Agulo.

Notă: Plecările de feribot se pot schimba în timpul sezonului și sunt întotdeauna la cerere. Dacă doriți să vă odihniți și preferați să rezervați un feribot după-amiază, vă rugăm să ne informați la momentul rezervării.

Foarte recomandat: opțional excursie 4x4 și plimbare cu ghid local, pentru a vedea frumoase „locuri ascunse” în Parcul Național Garajonay. Preluarea se face la portul din San Sebastian (trebuie să primiți primul bac). La sfârșitul zilei, vei fi condus către hotelul tău din Hermigua. Această activitate opțională este de 25 € p.p. și trebuie rezervat în avans prin S-cape Travel.

Provocare: 5 ore, 11 km, 25 m ascensiune, 1275 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Vilaflor, San Sebastián de la Gomera, Hermigua, Agulo

 

 

Ziua 5: Plimbare circulară de la Hermigua (12,7 km)

Un traseu circular, care se îndreaptă spre nord spre Hermigua, trecut de satul abandonat de-a lungul coastei uimitoare. Vederi spectaculoase asupra vârfului Tenerife și El Teide. Alternează între piste de murdărie largi și cărări pietroase; toate sunt bine marcate și protejate de balustrade din lemn pe secțiuni expuse lângă picături pure. Ultima secțiune te duce prin câmpuri de papaya și mango din vale.

Provocare: 5-5,5 ore, 12,7 km, ascensiune 600m, coborâre 660 m.

Satele de-a lungul drumului: Agulo, Hermigua, La Caleta

 

 

Ziua 6: Juego de Bolas până la Vallehermoso (9 km)

Transfer de dimineață la centrul de vizitatori Garajonay de la „Juego de Bolas”, unde vă puteți minuna de florile tropicale din grădina lor botanică. Apoi, începeți un traseu ușor pe un traseu de drumeție pe distanțe lungi, GR-132, spre Vallehermoso. De-a lungul drumului treci prin 2 monumente naturale, Roque Blanco și Roque Cano, înainte de coborârea în valea luxuriantă a Vallehermoso. După o băutură răcoritoare pe piața satului, transferați înapoi la hotelul dvs. din Agulo.

Provocare: 3,5-4 ore, 9 km, 200 m ascensiune, coborâre 750 m.

Satele de-a lungul drumului: Juego de Bolas, Vallehermoso

 

 

Ziua 7: Degollada la Peraza spre San Sebastián (9,8 km)

Transfer la Degollada de la Peraza pentru o coborâre panoramică ușoară, dar foarte plăcută. La GR-131 este de la 4 la 4,5 ore pentru a ajunge în San Sebastian, unde îți petreci ultima noapte la un hotel confortabil *** în apropiere de port.

Provocare: 4-4,5 ore, 9,8 km, 125 m ascensiune, 1025 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: San Sebastián de la Gomera

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

În această dimineață, aveți o plimbare de 10 minute până în port, pentru a lua bacul înapoi la Tenerife. La Los Cristianos, un taxi va așteaptă să vă ducă pe aeroportul Tenerife Sur.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020