Excursie cu bicicleta în Asturias în familie

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
570
pret/pers/pachet

Coasta Verde” din Spania de Nord face decorul perfect pentru o vacanță activă în familie, cu distracție pentru toate vârstele: mersul cu bicicleta, canotajul, surfingul sau călătoria valurilor pe o placă de caroserie. Aici, pe Costa Verde, peisajul este luxuriant și verde tot timpul anului, un paradis virtual al dealurilor rulante, al stâncilor stâncoase și al golfurilor nisipoase, cu culme spectaculoase de zăpadă chiar spre interior. Teren ideal pentru a face trasee de ciclism ușoare, în timp ce mergeți din sat în sat pe trasee liniștite de țară. Există întotdeauna plaje în apropiere, unde te poți opri pentru o padelă în mare! În zile alternative, puteți canoe pe râu, plutați cu snorkel-ul într-un golf sau să vă plimbați pe stânci până la gauri naturale. Unele dintre traseele de ciclism urmează varianta nordică a Camino de Santiago, iar capelele romanice și ruinele antice aliniază calea pelerinilor. La plajele din apropiere, puteți admira trasee de dinozaur fosilizate sau peșteri cu picturi preistorice. De-a lungul săptămânii vizitați sate pitorești de pescuit, cu locuri pentru a vă opri pentru băuturi răcoritoare sau pentru o masă. Primele trei nopți sunt petrecute la un agroturism prietenos - cazare la o fermă de lucru, unde zmeura este culesă manual și vacile pasc pașnic pe câmp. În continuare, petreci două nopți la un hotel mic și fermecător, cu o plajă frumoasă și largă, situată la numai 700 m distanță. Ultimele două nopți ale programului sunt petrecute la o conac renovată din secolul al XIX-lea, în frumosul sat din Nueva, care are una dintre cele mai frumoase plaje din toată Asturia.

 

Pretul include:

-Cazare în camere / apartamente duble, triple sau 4 persoane (*)

-7 mic dejunuri

-4 mese

-Transport de bagaje în zilele 3 și 5

-Excursie cu canotaj, inclusiv pachet și transfer Unquera-Panes

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

-Asistență telefonică 24/7

(*) NOTĂ: Pentru grupuri sau familii de 5/6 persoane nu există camere quintuple sau sextuple, prețurile sunt calculate combinând camere duble și / sau triple

 

Pretul nu include:

-Prânz

-3 mese

-Transport la prima / de la ultima cazare

-Închirieri biciclete

 

Ziua 1: Sosire în Spania Verde

Sosire în Asturias, cu mașina sau autobuzul (maxim 1 oră de la aeroportul din Santander). E timpul să vă relaxați la unitatea dvs. de cazare rurală prietenoasă din Vilde, un mic hotel administrat de o familie, la o fermă cu grădină și cameră de zi. La ora mesei, toată lumea mănâncă împreună la o masă mare. Fructele proaspete din grădină sunt adesea servite.

Provocare: sosire în Asturias.

Satele de-a lungul drumului: Vilde

 

 

Ziua 2: Traseu circular de la Vilde (14 - 46 km)

După un mic dejun copios, porniți cu o probă pe bicicleta (închiriată), apoi faceți un traseu de ciclism circular prin dealurile verzi de la granița dintre Asturias și Cantabria. Opțiunea de a face o plimbare mai lungă sau mai scurtă: un traseu de 41 km (cu o ascensiune totală de 440 m, repartizat pe câteva secțiuni scurte, dar abrupte) sau o scurtă plimbare de 14 km până la plaja de la Pechón sau către Cueva Pindal, cu preistoricul său picturi rupestre. Un traseu opțional de scurtă plimbare prin pădurile mediteraneene pentru a ajunge la ruinele la capela Santa Tina de pe traseul pelerinilor din Camino de Santiago.

Provocare: opțiunea 1; (Traseu ciclic lung): 41 km sau 46 km, 440 m sau 505 m ascensiune // Opțiunea 2; (plimbare scurtă) 14km, 150m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Vilde, Unquera, Pimiango, Pechón

 

 

Ziua 3: Canotaj pe râul Deva

Astăzi vă plimbați la doar 4 km până la magazinul de închiriere de canoe din Unquera. Transferați pe râu în Panes, punctul de plecare pentru excursia cu canotajul. Înarmat cu costume, palete și un pachet, petreci 2-3 ore călare pe drumul Deva Deva. Micile plaje de pe malurile râurilor oferă un loc unde să se oprească pe traseu. După-amiază, mers opțional de la Vilde la Colombres, pentru a vizita Casa de Indianos, o frumoasă clădire în stil colonial, care adăpostește un interesant muzeu al emigrării.

Provocare: excursie în canoe, traseu de mers; 14 km, 265 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Unquera, Panes, Colombres

 

 

Ziua 4: De la Vilde la Poo de Llanes (29 km)

Prin intermediul liniilor de țară liniștite, vă deplasați către Valle Oscuro („Valea întunecată”), un nume neplăcut pentru un loc minunat, cu ferme tradiționale de familie și sate minuscule la poalele zonei de coastă Sierra del Cuera. Opriți-vă pentru o scurtă odihnă la un bar local autentic. Opțiunea de a face până la 25 km (cu o ascensiune totală de 325 m, repartizată pe 3 dealuri mici). Până după-amiază, te întorci la coastă, la o scurtă plimbare în apropiere, pe faleze, sau la un habitat protejat de vidră pe micul golf al Andrínului. Din Puertas de Vidiago nu trebuie decât să parcurgi ultimii 7 km pentru a ajunge la următoarea cazare, situată în Poo de Llanes, la numai 700 m de o frumoasă plajă.

Provocare: (traseu ciclist) 29 km, 325m de ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Vilde, La Borbolla, Puertas, Cué, Poo de Llanes

 

 

Ziua 5: Traseu circular de la Poo de Llanes (19,5 km)

Hotelul dvs. din Poo de Llanes se află la doar 2 km de minunatul sat pescăresc Llanes, cu centrul medieval, biserica gotică, două plaje, o mulțime de magazine și restaurante și un val de vopsit colorat în port. Dacă aveți noroc, va fi o sărbătoare locală în apropiere. Județul Llanes are un calendar aglomerat al Zilelor Sfinților, cu procesiuni tradiționale interesante și folclor local. Opțiune de mers cu bicicleta în satul Porrúa, cu interesantul său muzeu etnografic sau la plaja de la Póo de Llanes.

Provocare: (traseu de ciclism) 19,5 km, cu o ascensiune de 325 m

Satele de-a lungul drumului: Cué, Parres, Porrúa-Celorio, Poo, LLanes

 

 

Ziua 6: De la Poo la Nueva de Llanes (21 - 24 km)

Astăzi faci un alt traseu de ciclism splendid și incredibil de variat, cu 2 opțiuni diferite. Mai întâi faceți ciclul către Posada de Llanes. De acolo, puteți urmări coasta (traseu mai ușor) sau întoarceți-vă în interior și faceți un circuit în sus în Sierra, pentru a puncta cu vederi uimitoare. Ambele rute urmează (în principal) drumurile de țară prin peisaje pitorești și oferă o privire a vieții rurale reale în Asturias. Opțiunea de a vă opri pe parcursul unei palete în mare.

Provocare: (Traseu spre interior) 24 km, urcare 425 m

                 (Traseu mai scurt - coastă) 21 km, 200 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului (interior) Llanes, Barro, Niembro, Posada, Rales, Cardoso, Nueva

                                  (pe coastă) LLanes, Barro, Niembro, Naves, Nueva

 

 

Ziua 7: O zi pe plajă sau bicicleta de-a lungul "Camino del Norte" (30 km)

La doar 2,5 km de Nueva, aveți frumoasa plajă numită Cuevas del Mar, perfectă pentru înot și joacă în nisip. Puteți alege, de asemenea, o rută cu bicicleta circulară spre vest spre Ribadesella, urmând traseul pelerinului "Camino del Norte". În Ribadesella puteți înota, naviga, canoe sau puteți urmări trasee dinozaur fosilizate pe plajă. Muzeul Peșterii din Tito Bustillo, oferă o replică a unor picturi rupestre valoroase vechi de aproximativ 25.000 de ani.

Provocare: alegerea activităților pe coastă // (traseu cu bicicleta) 30 km, ascensiune 50m

Satele de-a lungul drumului: Nueva, Llames de Pría, Cuerres, Ribadesella

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Programul dvs. de ciclism se încheie în această dimineață după micul dejun. Ați închiriat o bicicletă prin S-cape Travel, aceasta va fi colectată la unitatea de cazare. Dacă vă întoarceți la Vilde, puteți face călătoria cu autobuzul sau cu trenul.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020