Via Francigena pe jos • Ultimii 100 km de la Viterbo la Roma

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSM360)
Oferta Speciala
*de la
 
580
pret/pers/pachet

O călătorie surprinzătoare, de la primul până la ultimul pas: de la atractivul oraș medieval Viterbo, cu un întreg cartier dedicat pelerinului, la vechile drumuri etrusce, la amfiteatrul roman din Sutri, complet săpat din tuf, spre verdeața parcului Muntelui Mario, Monte della Gioia, unde vei putea în sfârșit să privești cupola Sfântului Petru. Peisajul verde și deluros din Lazio vă va însoți de la un sat vechi la altul, de-a lungul ultimei secțiuni a Via Francigena.

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-Transfer bagaje ZIUA 2 - ZIUA 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Călătoriți la Viterbo și din Roma

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Sosire la Viterbo

În Viterbo, vechiul scaun al pontifului, veți putea admira loggia Papilor și veți medita în liniștea cloștenilor fermecători ai Santa Maria Nuova, una dintre cele mai vechi biserici din oraș. Distrează-te căutând simbolul Leului, emblema orașului, pe clădiri și bea o pâine prăjită la plimbarea care urmează să înceapă în cartierul pelerinului, bucurându-te de bucătăria gustoasă locală. Nu puteți să vă gândiți? Încercați achacota, preparatul tradițional al Tuscia.

 

 

Ziua 2: De la Viterbo la Vetralla (17 km)

Prima etapă a călătoriei vă va duce spre Vetralla, un sat din inima zonei antice etrusce. La sosirea dvs., bucurați-vă de o gustare rustică și de ulei de măsline extravirgin local, înainte de a vă bucura de o plimbare pe aleile centrului vechi.

Provocare: 6 ore, 17 km, ascensiune 288 m, coborâre 309 m

 

 

Ziua 3: De la Vetralla la Sutri (24,5 km)

Continuând prin mediul rural Lazio, ajungeți la Sutri, un oraș mic, bogat în atracții. Amfiteatrul roman, complet dezgropat din tuf, este ceva ce nu trebuie ratat. Decideți dacă stați pe terase sau să vă ridicați pe scenă, dar pe măsură ce vă lăsați amintiți-vă să semnați registrul vizitatorilor: este foarte important pentru custodian, iar dacă se află acolo vă va invita să faceți acest lucru. După aceasta, mergeți la biserica Santa Maria del Parto, ale cărei pereți de tuf sunt decorate în fresce bine conservate. Căutați grupul de pelerini printre imagini, înfățișate în rugăciune cu bețele în mână.

Provocare: 7 ore, 24,5 km, 469 m ascensiune, descărcare 475 m

 

 

Ziua 4: De la Sutri la Campagnano (24 km)

De la Sutri mergem spre Campagnano: în timpul călătoriei veți flanca Cascadele Muntelui Gelato, unde vă puteți opri pentru o baie de revigorare. Un drum panoramic al Parcului Natural Veio vă va duce la porțile Campagnano. Aici vă puteți odihni în Parcul Venturi, casa unui copac vechi de trei sute de ani pe care localnicii îl numesc „Arborele morții”: dar nu vă faceți griji, puteți sta la umbra lui fără niciun pericol!

Dacă simțiți că această etapă poate fi prea lungă, nu vă faceți griji: o puteți reduce cu scurte întinderi cu transportul în comun.

Provocare: 7 ore, 24 km, ascensiune 376m, coborâre 399 m

 

 

Ziua 5: De la Campagnano la Isola Farnese (21,5 km)

De la Campagnano veți continua prin parcul natural Veio cu dealurile sale lemnoase, înainte de a intra în fermecătorul Valle del Sorbo. Pe parcurs veți putea admira sanctuarul Madonna del Sorbo, dar și centrul vechi al orașului Formello, cu clădirile sale medievale. Astăzi călătoria ta se va încheia în micul sat Isola Farnese, agățându-se de o stâncă înconjurată de pădure și dominată de Castello Farnese: vizitele pot fi rezervate pe internet și oferă o vedere panoramică a văilor din jur.

Provocare: 7 ore, 21,5 km, ascensiune 433 m, coborâre 604 m

 

 

Ziua 6: De la Isola Farnese la Roma (22 km)

Așadar, ați ajuns la ultimul pas al călătoriei voastre care vă desparte de orașul etern. Întrucât aceasta este o metropolă, există, din păcate, un trafic greu de-a lungul ultimei secțiuni a traseului: belvedere di Monte Mario, din care vei putea în sfârșit să privești cupola Sfântului Petru, însă face ca întreaga călătorie să merite și în curând vă va face să uitați de trafic și de poluare. De aici veți coborî spre Piazza San Pietro, punctul de sosire al călătoriei dvs. și al întregii Via Nord Francigena. Nu uitați să faceți o fotografie triumfătoare în fața bazilicii, înainte de a sărbători sfârșitul călătoriei, fortificați-vă cu miel de primăvară, brânză pecorino romano și poate cu un maritozzo delicios cu cremă ... ați meritat-o!

Provocare: 6 ore, 22 km, ascensiune 360 ​​m, coborâre 450 m

 

 

Ziua 7: Arrivederci Roma!

Ultima zi inclusă. Serviciul se încheie după micul dejun.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020