Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferte City Break Venetia, Italia

* de la 199€ 248€

octombrie 2018 - aprilie 2019

Alege hotel: *
Numar de nopti: *
Sejur personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei (22.09.2018), acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion.
In cazul in care doriti calatoria in alta perioada, va rugam sa ne contactati (mail: info@activtours.ro sau tel.: 0755 013 982).

Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur si au un caracter informativ

Servicii incluse
cazare - nr. nopti cf. selectie
masa mic dejun
bilet avion din Bucuresti (la cerere plecari din Cluj, Timisoara, Budapesta s.a - tarife/date diferite)
taxe aeroport
bagaj mana 10 kg
check-in online

Servicii neincluse
bagaj cala  - optional
asigurari medicale si storno - optionale, recomandate
transfer aeroport-hotel-aeroport  - optional
alte cheltuieli personale

Descriere / Alte informatii
Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.
Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

La cerere va oferim sejururi in orice perioada a anului, durata sejurului o puteti stabili dumneavoastra iar daca aveti un hotel preferat va rog sa ne comunicati.
Pentru o oferta personalizata in functie de preferintele dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati (mail: info@activtours.ro sau tel 0755 013 982)!
  • Disponibilitate: în Stoc
  • Perioada octombrie 2018 - aprilie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!