Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oliva Nova Beach & Golf Hotel 5*

* de la 665€

Costa Blanca, Spania

Perioada in 2018: *
Tip de camera *
Supliment masa demipensiune *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel elegant oferă o piscină în stilul unei lagune, un centru de spa şi acces direct la plaja Oliva Nova. Acesta face parte din terenul de golf Oliva Nova, proiectat de Seve Ballesteros.

Fiecare cameră elegantă şi spaţioasă de la Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel include o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat şi acces Wi-Fi gratuit. Camerele au o terasă acoperită, cu vedere la complex, la dunele de nisip din apropiere sau la Munţii Montgó.

Oaspeţii pot savura mâncăruri valenciene tipice din orez la El Olivo, restaurantul Hotelului Oliva Nova. De asemenea, în incintă există un restaurant cu o terasă la piscină, un pub irlandez şi un bar pe plajă.

Situat între Gandia şi Denia, Hotelul Oliva Nova este amplasat la 45 de minute cu maşina de Valencia. Prin intermediul autostrăzilor N-332 şi AP7, aveţi acces facil la Valencia şi Alicante.

  • Perioada iunie 2018

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf valabil pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri): 3 x pe terenul de golf Oliva Nova si 2 x la alegere
terenurile de golf Oliva Nova, La Sella, El Bosque. El Saler (contra cost). La
Galiana (taxa suplimentara) si Font del Liop.
- Trolley pe terenul de golf Oliva Nova
- 3 zile de utilizare driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 1 cina - inclusiv bauturi
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!