Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oliva Nova Beach & Golf Hotel 5*

* de la 1,043€

Costa Blanca, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel elegant oferă o piscină în stilul unei lagune, un centru de spa şi acces direct la plaja Oliva Nova. Acesta face parte din terenul de golf Oliva Nova, proiectat de Seve Ballesteros.

Fiecare cameră elegantă şi spaţioasă de la Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel include o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat şi acces Wi-Fi gratuit. Camerele au o terasă acoperită, cu vedere la complex, la dunele de nisip din apropiere sau la Munţii Montgó.

Oaspeţii pot savura mâncăruri valenciene tipice din orez la El Olivo, restaurantul Hotelului Oliva Nova. De asemenea, în incintă există un restaurant cu o terasă la piscină, un pub irlandez şi un bar pe plajă.

Situat între Gandia şi Denia, Hotelul Oliva Nova este amplasat la 45 de minute cu maşina de Valencia. Prin intermediul autostrăzilor N-332 şi AP7, aveţi acces facil la Valencia şi Alicante.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri): 3 x pe terenul de golf Oliva Nova si 2 x la alegere
terenurile de golf Oliva Nova, La Sella, El Bosque. El Saler (contra cost). La
Galiana (taxa suplimentara) si Font del Liop.
- Trolley pe terenul de golf Oliva Nova
- 3 zile de utilizare driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 1 cina - inclusiv bauturi
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!