Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Palmon Bay Hotel & Spa 4*

* de la 243€

Herceg-Novi, Muntenegru

Sejur 7 nopti in perioada: *
Unitate de cazare *
Tip masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Palmon Bay Hotel & Spa se află în Igalo şi are vedere la Marea Adriatică. Oferă o piscină şi unităţi de cazare cu acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea are o plajă privată cu umbrele de soare şi şezlonguri.

Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat şi balcon mobilat, cu vedere la intrarea în Golful Boka Kotorska. Băile private au duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele sunt dotate cu minibar şi cutie de valori.

Oaspeţii pot lua masa la restaurantele şi barurile hotelului, care servesc preparate din bucătăria internaţională şi locală şi băuturi. Există şi un centru spa şi de wellness cu saune finlandeze şi cu infraroşu, cadă cu hidromasaj şi hamam. Palmon Bay Hotel & Spa oferă diverse tratamente de masaj.

Aeroportul Tivat este la 25 km, iar Aeroportul Dubrovnik se află la 30 km de proprietate. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere prealabilă şi la un cost suplimentar. Există şi parcare gratuită.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!