Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Park Hotel Chianti 3*

* de la 398€

Sejur 7 nopti in Toscana

Sejur 7 nopti in 2018: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Park Hotel Chianti este situat în inima zonei Chianti Classico, la 15 km de Florența și la 40 km de Siena. Această proprietate administrată de o familie oferă o parcare gratuită, o piscină în aer liber și camere moderne, cu Wi-Fi gratuit.

Fiecare cameră are aer condiționat, TV prin satelit și baie privată cu duș. Cele mai multe camere oferă un balcon, iar unele au vedere la grădina interioară sau la piscină.

Restaurantul servește preparate din bucătăria clasică italiană și specialități toscane. Micul dejun este un bufet generos.

Hotelul Chianti Park se află aproape de ieșirea Tavarnelle de pe autostrada Raccordo Autostradale Siena-Firenze.

  • Perioada pana la 30.10.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!