Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Penina Hotel & Golf Resort 5*

* de la 727€

Algarve, Portugalia

Supliment masa demipensiune *
Perioada in 2018: *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat în grădini luxuriante, extinse, acest complex de 5 stele din Algarve se află la 5 km de Portimão și de orașul Lagos. Penina Hotel & Golf Resort oferă diverse facilități de sport și agrement, inclusiv 3 terenuri de golf și o piscină mare în aer liber.

Beneficiind de multă lumină naturală, camerele de la Penina Hotel & Golf Resort sunt dotate cu paturi de pluș cu lenjerie de pat albă. Unele se deschid spre balcoane și includ zone de relaxare. Multe camere au vedere la zona piscinei.

Printre facilitățile de agrement de lux se numără tratamente de masaj, o saună, un centru de fitness bine echipat și 5 terenuri de tenis. Pentru oaspeții mai tineri, clubul pentru copii de la Penina Hotel & Golf Resort asigură programe săptămânale, cu diferite activități de agrement și sportive.

Există 5 restaurante, care servesc diverse mâncăruri portugheze, italiene și internaționale. Se oferă meniuri pentru copii și seri tematice. La cele 4 baruri se pot lua cocktailuri și gustări ușoare.

Parcarea este gratuită. Plaja Alvor și centrul comercial Continente se găsesc la 5 minute cu mașina de Penina Hotel & Golf Resort.

  • Perioada octombrie 2018

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf valabil in perioada 1.2.-30.4. si 1.9.-30.11.2018 pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri) 3 x pe terenul de golf Penina Sir Henry Cotton Championship Course sl 2 x Resort Course
- Utilizare driving range de 2 ore/zi, inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 3 x cina (fara bauturi)
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!