Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Penina Hotel & Golf Resort 5*

* de la 920€

Algarve, Portugalia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat în grădini luxuriante, extinse, acest complex de 5 stele din Algarve se află la 5 km de Portimão și de orașul Lagos. Penina Hotel & Golf Resort oferă diverse facilități de sport și agrement, inclusiv 3 terenuri de golf și o piscină mare în aer liber.
Beneficiind de multă lumină naturală, camerele de la Penina Hotel & Golf Resort sunt dotate cu paturi de pluș cu lenjerie de pat albă. Unele se deschid spre balcoane și includ zone de relaxare. Multe camere au vedere la zona piscinei.
Printre facilitățile de agrement de lux se numără tratamente de masaj, o saună, un centru de fitness bine echipat și 5 terenuri de tenis. Pentru oaspeții mai tineri, clubul pentru copii de la Penina Hotel & Golf Resort asigură programe săptămânale, cu diferite activități de agrement și sportive.
Există 5 restaurante, care servesc diverse mâncăruri portugheze, italiene și internaționale. Se oferă meniuri pentru copii și seri tematice. La cele 4 baruri se pot lua cocktailuri și gustări ușoare.
Parcarea este gratuită. Plaja Alvor și centrul comercial Continente se găsesc la 5 minute cu mașina de Penina Hotel & Golf Resort.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf valabil in perioada 1.2.-30.4. si 1.9.-30.11.2018 pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri) 3 x pe terenul de golf Penina Sir Henry Cotton Championship Course sl 2 x Resort Course
- Utilizare driving range de 2 ore/zi, inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 3 x cina (fara bauturi)
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!