Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Pierre & Vacances Andorra Bordes d’Envalira

* de la 169€

Soldeu, Andorra

Sejur 6 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Alpenkrone este amplasat într-o zonă liniştită, mai sus de localitatea Filzmoos şi oferă vedere panoramică la munţii din jur. Acesta are o zonă spa cu o piscină interioară, saună şi masaje. Este pus la dispoziție un autobuz privat de schi, care asigură transferul gratuit la pârtiile şi şcolile de schi.

Restaurantul de la Alpenkrone serveşte o varietate de preparate culinare austriece şi internaţionale. Regimul de demipensiune include un mic dejun tip bufet generos și un meniu cu 4 feluri și 3 preparate culinare la alegere pentru felul principal. Există și un bar.

Camerele mobilate individual sunt decorate în stil alpin elegant şi au televizor, baie și balcon.

Alpenkrone pune la dispoziție o cameră de joacă pentru copii, o sală cu facilități de tenis de masă şi o cameră cu televizor şi video.

  • Perioada 05.01 - 11.01.2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt exprimate in EURO/Sejur

Tariful include:
• cazare 6 nopti in perioada 05.01 - 11.01.2019, cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 3 euro / adult / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!