HAMPTON BY HILTON DUBAI AL SEEF (EX. ZABEEL HOUSE MINI BY JUMEIRAH)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat în zona Dubai Creek, Zabeel House MINI by Jumeirah este vesel, face parte din categoria "economy" și este situat chiar în inima agitației; perfect pentru cei dornici de a explora. La hotel se oferă atât WiFi gratuit, cât și parcare privată.

Localizare

Souk-ul de textile se află chiar peste pârâul de la Zabeel House MINI Al Seef by Jumeirah. Mall of Emirates și Burj Al Arab Jumeirah se află la 20 km de proprietate, iar Burj Khalifa, Dubai Mall și fântânile sunt la 10 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internaţional Dubai, la 5 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Există o varietate de alimente care sunt servite în cele 3 puncte de desfacere, C.u., Mishmash & Grab-n-Go. Oaspeții se pot relaxa în piscina în aer liber după un antrenament intens în centrul de fitness de ultimă generație.

Facilitati Camere

Având vedere fie la oraș, fie la curte, toate cele 150 de camere Pocket cu aer condiționat oferă opțiunile de pat king-size sau paturi twin, tablete cu cea mai recentă tehnologie, WiFi în toate zonele și Smart TV cu canale prin satelit. Există, de asemenea, un birou și facilități pentru prepararea de ceai și cafea în camere. Băile sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite organice.