SHERATON MIRAMAR

de la
2668  1984 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.07.2024 - 12.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat în centrul orașului El Gouna, acest complex de 5 stele se află pe plajă, la 20 km nord de Hurghada, și oferă o piscină în aer liber, plajă privată, magazin de bijuterii, galerii comerciale și activități pentru copii cu supraveghere. Toate camerele au terasă spațioasă și izolată sau balcon cu vedere umitoare la lagune, piscine și plaje private. Foarte bine 8.5 Booking.com Vor avea loc lucrari de renovare la camerele cu vedere la mare in perioada aprilie si noiembrie 2022.

Localizare

Aeroportul internaţional din Hurghada se află la 10 minute cu maşina. Terenul de golf El Gouna este situat la 2 km de complex.

Facilitati Hotel

Proiectat în stil arab şi egiptean nubian, Sheraton Miramar Resort El Gouna oferă camere spaţioase într-un cadru liniştit. Acest complex luxos a fost construit pe 9 insule conectate prin alei de grădină şi podeţe. Dispune de o piscină în aer liber, plajă privată, magazin de bijuterii, galerii comerciale și activități pentru copii cu supraveghere.

Sheraton Miramar Resort oferă facilităţi pentru practicarea diverselor sporturi acvatice, printre care windsurfing şi snorkelling. Oaspeţii pot beneficia de sala de gimnastică bine echipată a complexului.

La Sheraton Miramar Resort sunt disponibile 8 restaurante și baruri. La Oriental 1001 sunt oferite mâncăruri regionale şi internaţionale, însoţite de o vedere spectaculoasă la plajă, în vreme ce La Piscina serveşte preparate din bucătăria italiană. La barul Miramar se poate asculta muzică live.

Facilitati Camere

Toate camerele au terasă spațioasă și izolată sau balcon cu vedere umitoare la lagune, piscine și plaje private.