The Three Corners Sunny Beach Resort

de la
1043 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

The Three Corners Sunny Beach ofera o locatie excelenta pe malul Marii Rosii, intampinandu-si oaspetii cu servicii si facilitate de calitate intr-un decor luxuriant.
An constructie: 2009
Localizare: Hotelul se afla localizat in zona El Gouna, la 20 de minute de Aeroportul International Hurghada.
Facilitate hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 1 restaurant principal, 3 restaurante A l'a Carte si 3 baruri, 3 piscine ( 2 sunt incalzite pe timpul iernii), un parc acvatic, umbrele si sezlonguri gratuite atat la piscina cat si la plaja , plaja cu pietris, magazinuri de suveniruri, centru de diving, centru spa (masaj, sauna, baie turceasca, baie cu aburi), sala de fitness, centru de frumusete, acces wi-fi contra cost, club pentru copii avand loc de joaca, piscina pentru copii, si topogane speciale.
Facilitati camera: Hotelul are un numar total de 303 camere, decorate in stil traditional toate avand vedere care mare, piscina si gradina. Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus (in zona separate de toaleta), zona de relaxare, mini bar, TV cu programe prin satelit, telefon, uscator de par.
Contra Cost: toate bauturile de import alcoolice si non alcoolice, sucul de fructe, sampania locala si mini barul din camera.