FANTAZIA MARSA ALAM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE
la numai 600 metri de plaja nisipoasa Fantazia Marsa Alam este combinatia perfecta intre apa critalina, recifele naturale si facilitatile de vis.

FACILITATI

Hotelul dispune de o gama larga de facilitatki si activitati pentru vacanta cum ar fi : piscina, centru SPA/Welness echipat cu sauna, baie de aburi, camera de sare si sala de gimnastica, receptie, room service, loc de joaca pentru copii, spalatorie, restaurante si baruri, access internet wireless in lobby, discoteca La Mirage.
Un numar de 106 camere deluxe va stau la dispozitie cat si 4 Panorama Suites.

RESTAURANTE

Restaurant principal pentru mesele tip bufet cu seri tematice si show-cooking - acesta disoune si de o terasa spatioasa cu vedere la gradina si la piscina.
Restaurantul Valentina (a la carte) - la etajul 3 al hotelului - cu vedere panoramica la gradina, piscina si mare.
Lobby bar deschis 24 de ore ce serveste bauturi locale alcoolice si non alcoolice, cafea, cappucino ,cocktailuri - muzica live seara. Bauturile de import sunt contra-cost.
Barul de la piscina serveste o selectie de cocktailuri, bauturi locale alcoolice si non alcoolice, diverse activitati de animatie ce se desfasoara in zona lui.
Gazebo bar - pizza si unele gustari, mic dejun tarziu sau diverse bauturi pe care le puteti savura privind gradina luxurianta.
Sara Bar si Cave Bar - puteti servi pranzul sau o bautura pe placul dvs.
Relax Beach bar si Deluxe Beach Bar acestea sunt fara muzica sau animatie - locul perfect de relaxare.

CAMERE

Camerele sunt dotate cu pat dublu, pardoseala, terasa/balcon, aer conditionat, minibar.
Camerele standard au in jur de 46 mp, vedere la gradina /piscina sau mare si pot avea fie un pat dublu fie 2 paturi twin (130x180), balcon sau terasa cu gradina, TV prin satelit, minibar (la cerere, contra-cost), seif, aer conditionat, baie cu cabina de dus, bideu si uscator de par.
Camerele Superior au vedere la mare, balcon si ofera extra-comfort fiind renovate recent, in plus turistii mai dispun si de halat /papuci de baie.

*Nota
informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.