de la
2967  2889 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Camere nefumători
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

The Loop este statiunea ideala atat pentru pasionatii de sport care cauta activitati acvatice, cat si pentru calatorii care cauta rasfat si relaxare. Acest hotel este un mediu de o simplitate rafinata, un loc ideal pentru a fi intr-un paradis tropical.

Facilitati camere

Statiunea este proiectata de Sandro Gurioli, un designer italian, impreuna cu sotia sa Elga Giannini, intr-un stil arhitectural inspirat de casele arabe din Stone Town si completat cu un design interior de inspiratie africana, din obiecte reciclate si picturi de tineri artisti tanzanieni. Camerele sunt in acelasi timp contemporane si elegante. Toate au o veranda in aer liber, situata direct pe nisipul alb din Zanzibar, unde micul dejun, pranzul si cina pot fi servite la cerere avand vedere uluitoare la Oceanul Indian si piscina infinita. Fiecare camera este dotata cu Wi-Fi gratuit, cutie de valori, paturi king-size cu plase de tantari mari si ventilator de tavan.

 

Facilitati hotel

Zona Bar & Restaurant a fost conceputa ca o mare galerie de arta moderna, cu lucrari si picturi inspirate de marii interpreti ai artei pop, dar realizate de tineri artisti italieni si africani. „Galeria de bun venit” va va face cunostinta cu zona de bar si restaurant. Acesta va fi locul ideal pentru a incepe ziua cu micul dejun sau pentru a va relaxa si a socializa dupa o zi la plaja. Oaspeții pot urmari emisiuni la TV-ul prin satelit si pot asculta muzica in timp ce gusta cocktailuri locale si internationale sau sucuri delicioase de fructe tropicale proaspete. Restaurantul este deschis oricand, cu un meniu swahili si italian, iar toate preparatele sunt strict pregatite cu ingrediente locale. Pestele este proaspat si este furnizat de catre pescarii locali. Oaspetii pot experimenta activitati la centrul de sporturi acvatice, inclusiv scufundari, navigatie, blow kart, caiace, catamaran pentru mini croaziera in laguna.

 

Localizare hotel

The Loop Beach Resort este situat in centrul satului Jambiani de pe coasta de est a Zanzibarului, Tanzania. Satul Jambiani este considerat cel mai fascinant si captivant sat din Zanzibar, deoarece, a ramas neschimbat in ciuda dezvoltarii turismului de-a lungul timpului. Aeroportul International Abeid Amani Karume se afla la o distanta de aproximativ 57 de km fata de proprietatea. Centrul de Fluturi din Zanzibar si Padurea Jozani sunt la un drum de o jumatate de ora de mers cu masina.

 

Locatie