Varadero Zanzibar Hotel (Kendwa)


Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Sala de conferinta
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rent-a-car

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul & Restaurant Kendwa de 3 stele Varadero Zanzibar se afla la aproximativ 25 de minute de mers pe jos de Ruinele Fukuchani si ofera o zona de spa, o piscina in aer liber si o zona de picnic. Acest hotel din Kendwa este la cativa pasi de Full Moon Party si Saturday Night Party. Hotelul este situat in districtul Kendwa Beach, la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Scuba Do. Centrul orasului este aproape, la aproximativ 5 minute de mers pe jos. Plaja MyBlue se afla la 10 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel

Varadero Zanzibar este situat in Kendwa si ofera facilitati precum gratar si sporturi nautice. Hotelul are o terasa si un centru spa, iar oaspetii pot lua masa la restaurant
Va puteti satisface apetitul pentru pranz sau cina la restaurantul hotelului sau ramaneti si profitati de room service (in timpul unui program limitat). Incheiati-va ziua cu o bautura la bar/lounge. Un mic dejun continental gratuit este servit zilnic intre orele 7:00 si 10:00.
Facilitatile recomandate includ servicii de curatatorie chimica/spalatorie, o receptie deschisa 24 de ore pe zi si depozit de bagaje. Parcarea gratuita este disponibila la fata locului.
Te simti ca acasa intr-una dintre cele 14 camere cu aer conditionat. Camerele au terase private. Este disponibil acces gratuit la internet wireless pentru a va mentine conectat. Baile private cu dus au capete de dus cu efect de ploaie si articole de toaleta de designer.
 

Facilitati camera

Fiecare cameră este dotată cu baie privată. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi halate de baie și papuci. Varadero Zanzibar oferă WiFi gratuit. La acest hotel sunt disponibile închirieri de biciclete și mașini, iar zona este populară pentru windsurfing. Plaja Kendwa este la 600 de metri de Varadero Zanzibar, iar Centrul Universal de Informare Turistică este la 700 de metri de proprietate. Aeroportul Internațional Abeid Amani.

Pentru confort, camerele au climatizare și facilități de călcat. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi o toaletă separată și un duș în baie.

 

Localizare hotel

Când planificați o călătorie în Tanzania, amintiți-vă să luați în considerare localizarea  cazării.

Varadero Zanzibar Hotel & Restaurant este situat convenabil pe insula Zanzibar - north zanzibar - kendwa beach în districtul Kendwa Beach din Kendwa, la doar 875 m de centru. Hotelul este la doar 52,3 km de Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume. Karume este la 52 km.