Ponant

Croazierele Ponant descriere si caracteristici

Ponant (oficial Compagnie du Ponant  sau "Ponant Company") este o linie de croaziere franceza, fondata în aprilie 1988 de către Philippe Videau, Jean-Emmanuel Sauvé, și alți ofițeri ai marinei comerciale franceze, care au lansat prima navă de croazieră franceză. 

În 1988, a fost creată La Compagnie des îles du Ponant. Paisprezece acționari, recent absolvenți ai Marinei Comerciale Franceze, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, au pornit astfel in aventura vietii lor. Numele "Ponant" înseamnă Occidentul în latină, dar a fost și unul dintre primele itinerarii planificate: o croazieră în insulele Ponant.

Compania opereaza in prezent cinci nave, toate sub pavilion francez.

De la infiintare, timp de 18 ani, sediul central a fost la Nantes, pentru ca în 2006 sediul companiei sa fie mutat în Marsilia, după achiziția sa de către CMA CGM (Compagnie Generale Maritime). În 2012, CMA CGM a vândut Ponant către Bridgepoint Capital.

În toamna anului 2015, Ponant s-a alăturat grupului ARTÉMIS, detinut de familia Pinault. Această achiziție va permite companiei să își susțină internaționalizarea, să-și consolideze pozițiile în Franța, Elveția și Belgia și astfel să intre într-o nouă etapă în dezvoltarea sa. Aproape 30 de ani de la crearea sa, Ponant urmărește aceeași strategie, bazata pe inovatie și excelență, care a permis flotei sale să întruchipeze eleganta franceză.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020