Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Porto Carras Meliton Hotel 5*

* de la 756€ 803€

Halkidiki, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Situat pe plaja cu nisip din Halkidiki, înconjurat de grădini amenajate, Porto Carras Sithonia este un hotel multi-premiat care oferă cazare de 5 stele. Are un port de agrement privat, un cazinou şi un centru spa.

Camerele hotelului Porto Carras Sithonia sunt decorate luxos, cu mobilier elegant şi baie cu marmură. Balcoanele au vedere la golful Toroneos sau la terenul de golf al complexului. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiţionat şi uscător de păr.

Centrul spa ultramodern al hotelului oferă tratamente de talasoterapie şi are hamam, saună, piscină interioară, salon de coafură şi sală de fitness. Facilităţile de agrement includ un teren de fotbal şi unul de baschet, precum şi un teren de golf cu 18 găuri.

Porto Carras Sithonia are 4 restaurante care servesc preparate din bucătăria mediteraneană şi tradiţională. Există 5 baruri: la piscină, pe plajă, lângă lagune şi în cazinoul din Sithonia, toate servind cocktailuri şi vinuri din podgoriile hotelului.

Echipa de animaţie organizează activităţi speciale pentru copii, iar proprietatea are o scoală de echitaţie care oferă lecţii de călărie, precum şi 2 locuri de joacă. De asemenea, hotelul are un centru de bowling.

Neos Marmaras se află la numai 1,5 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet în unele zone publice.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa mic dejun

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!