Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Praga - Piata de Craciun

* de la 409€

03.12 - 06.12.2018

Alege hotel: *
Tip de masa: *
Cazare 3 nopti in perioada *
Bonus ActivTours: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Crăciunul din Praga se prezintă cu o atmosferă aparte – mai ales pe Podul Carol.

Spiritul Crăciuniului începe să-și facă simțită prezența încă din perioada de dinainte de eveniment, când orașul începe să fie decorat cu luminițe festive iar în piețele principale se așează căsuțele artizanilor.

Atmosfera cea mai plăcută poate fi resimțită în centrului medieval din Praga, în Piața Centrală.
Comparativ cu piețele de Crăciun din orașele mari ale Europei, Piața de Crăciun din Praga se mândrește cu o atmosferă intimă, familială.

  • Când se ține Piața de Crăciun din Praga?

2 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

  • Ce obiective turistice din Praga să vizitez?

Printre cele mai importante obiective turistice din Praga se află: Podul Carol (Charles Bridge), Centrul vechi din Praga, Ceasul astronomic, Palatul Rococo Kinsky, Biserica Sfântul Nicolae, Biserica Tyn, Castelul din Praga, Catedrala Sfântul Vitus, Turnul Petrin cu priveliștea superbă, Muzeul Oglinzilor de pe Dealul Petrin, Castelul Vysehrad, Casa care dansează de pe malul Vâltavei, Strada de Aur sau Cartierul evreiesc.

  • Perioada 03.12 - 06.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!