Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

PrimaSol Sineva Beach 4*

* de la 243€ 258€

Sveti Vlas, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Acest hotel din Sveti Vlas este înconjurat de un parc mare cu piscine şi este situat chiar pe malul Mării Negre. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon.

Aproape toate camerele complexului PrimaSol Sineva Beach Hotel oferă vederi panoramice ale mării, ale staţiunii Sunny Beach şi ale oraşului Nesebar.

În restaurant sau pe terasă puteţi servi o gamă largă de preparate din bucătăria bulgară şi internaţională.

Complexul PrimaSol Sineva Beach Hotel include un teren de tenis, un teren de minigolf, un centru de fitness şi wellness şi un teatru în aer liber pentru programe de divertisment.

Centrul staţiunii Sunny Beach este la 4 km depărtare, iar vechiul oraş Nesebar se află la numai 10 km de hotel. Vă puteţi parca maşina gratuit la hotel.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!