Pullmantur Cruises

Croazierele Pullmantur Cruises descriere si caracteristici

Pullmantur Cruises este o linie de croaziera spaniola, cu sediul in Madrid si o experienta de peste 40 de ani in industria turismului, oferindu-si serviciile atat in Europa, cat si in America Latina.
Pullmantur Cruises, prin intermediul companiei tour operatoare si agentiei cu acelasi nume, a fost achizitionata de Royal Caribbean Cruises, in 2006. De atunci, foarte multi pasageri straini si-au aratat preferinta pentru vasele de croaziera ale acestei linii.
In 2001, Spania tocmai incepuse sa descopere insemnatatea unui croaziere, dar cel mai mult prin intermediul linilor de croaziera straine, cu imbarcari din porturi internationale. Pullmantur Cruises a avut un efect asupra Spaniei asemanator cu cel pe care l-a avut Carnival Cruise Lines in SUA, datorita preturilor scazute, ofertelor all-inclusive, politicii de marketing bine stabilita si produse de calitate. Dintr-o data, o companie venea pe piata cu oferte de croaziera accesibile tuturor.
Dupa 2006, Royal Caribbean International si-a pus amprenta asupra flotei Pullmantur Cruises, transferand cateva dintre vasele flotei lor in flota Pullmantur Cruises.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020