Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Regent Porto Montenegro 4*

* de la 570€

Tivat, Muntenegru

Sejur 7 nopti in perioada: *
Unitate de cazare *
Tip masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Unitatea de cazare Regent Porto Montenegro este situată în Golful Boka, protejat de UNESCO, în complexul de lux Porto Montenegro din orașul Tivat. Proprietatea are o piscină în aer liber și un centru de spa și wellness. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuită în întreaga proprietate.

Acest hotel luxos este construit în stil renascentist veneţian şi are 86 de camere cu balcon sau terasă. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi seif. Băile spaţioase sunt prevăzute cu halate, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Restaurantul serveşte mâncăruri rafinate, iar barul Library, Winter and Italian Garden, Gourmet Corner şi Regent Lounge oferă o gamă variată de mâncăruri şi programe de divertisment.

Regent SPA are saune, baie turcească, baie de aburi, sală de gimnastică şi piscină interioară. În apropiere există terenuri de tenis şi squash şi o sală de bowling.

Portul de agrement de talie mondială are 450 de dane pentru bărci, un club de iahting şi facilităţi complete de navigaţie. De asemenea, aici puteți găsi numeroase cafenele, restaurante la malul mării și magazine de lux, care diverse produse locale și internaționale, de la vinuri fine la articole vestimentare de lux.

Proprietatea se află la 4,6 km de Aeroportul Tivat, la 47 km de Aeroportul Dubrovnik şi la 90 km de Aeroportul Podgorica. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!