Regent Seven Seas Cruises

Croazierele Regent Seven Seas Cruises descriere si caracteristici

Regent Seven Seas Cruises, cu sediul in Miami, dateaza din 1992, ca urmare a fuziunii dintre doua linii de croaziera - Radisson Cruises si Seven Seas Cruises. De-a lungul timpului aceasta linie de croaziera a fost detinuta Minneapolis - Carlos Hospitality Worldwide, una dintre cele mai mari companii de ospitalitate din industria turismului. In toamna anului 2007, Apollo Management a semnat un acord pentru a achizitiona Regent Seven Seas, si care a finalizat contractul in timpul iernii din anul 2008. Apollo Management este o corporatie care detine Oceania Cruises si 50% din Norwegian Cruise Line.
Aceste modificari nu au afectat in niciun fel pasagerii, din contra, mai multe caracteristici importante au evoluat. Pentru inceput flota a fost renovata, apoi s-au introdus noi facilitati si noi obiecte de lux, cum ar fi lenjerii de pat si prosoape de baie din bumbac egiptean, televizoare LCD si IPOD-uri.
In 2 Septembrie 2014, Norwegian Cruise Line a cumparat Prestige Cruise Holdings, agentia mama a liniei de croaziera Oceania Cruises si Regent Seven Seas Cruises pentru aproape 3 mii de miliarde de dolari.
Regent Seven Seas Cruises este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante linii de croaziera de lux de prima clasa, cu servicii de 6*, toate cabinele fiind suite cu balcon. Cu toate acestea, un alt beneficiu il reprezinta spiritul aventuros al acestei linii - cu itinerarii si excursii optionale la sol unice, precum si alte servicii inovatoare pe care le ofera oaspetilor ce pasesc la bordul unui vas de croaziera.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020