REVELION DELUXE IN MALDIVE - OCEANUL INDIAN

Petrece un Revelion 2021 in Paradis - Insulele Maldive, Oceanul Indian

Pachet turistic Deluxe, Complet, Avion, Transferuri, Cazare 10 nopti si Masa All Inclusive

 
Transportation
Perioada de calatorie 28/29.12.2020 - 08.01.2021
Tripadvisor Score: 4.0
Oferta Early Booking
*de la
3669
3477
Pret/pers./sejur 10 nopti

PETRECE UN REVELION 2021 DE VIS IN PARADIS - PACHET 10 NOPTI, TRANSPORT AVION SI MASA ALL INCLUSIVE

1. Summer Island Maldives 4* - cazare 10 nopti, avion, transferuri, masa ALL INCLUSIVE camera Superior Vista  - pret pachet: 3477 euro / persoana

2. Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* - cazare 10 nopti, avion, transferuri, masa ALL INCLUSIVE camera Standard Land View  - pret pachet: 3883 euro / persoana

3. Hard Rock Hotel Maldives 5* cazare 10 nopti, avion, transferuri, masa ALL INCLUSIVE camera Silver Sky Studio - pret pachet: 4988 euro / persoana

NOTA: Aceste hoteluri sunt doar o propunere a noastra, plecand de la premisa cel mai bun raport calitate - pret, insa va putem oferi absolut orice alt hotel ati dori, in functie de disponibilitati si preferinte de calatorie/buget alocat.

Orar de zbor informativ - Compania Qatar Airlines:

Plecare din Bucuresti: 28DEC  ora 23:30 Escala Doha 05:05+1 - 29DEC  08:25 - Sosire in Male ora 15:15

Retur din Male 08JAN 10:15 Escala in Doha 13:15 - 16:25 - sosire in Bucuresti 20:30
*Nota: Escalele sunt foarte bune pe acest zbor, de aceea l-am ales. Preturile si disponibilitatile sunt reduse, de aceea este bine sa fiti decisi, daca doriti o astfel de varianta.

 TARIFELE INCLUD:

 • 10 nopti cazare in MALDIVE cu All Inclusive, 29.12.2020 – 08.01.2021

 • Transport avion Bucuresti – Maldive cu escala in Doha, 3 ore/ambele sensuri, Compania Qatar Airlines

 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de mana de 7 kg

 • Bagaj de cala de 30 kg

 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport in Maldive

 • Asigurare Storno si Medicala care include si *componenta de imbolnavire COVID19 (*vezi aici conditii: https://oferte.activtours.ro/INFO_ASIGURARI/ )

NU SUNT INCLUSE:

 • Taxe locale

 • Excursii optionale

NOTA OFERTA SPECIALA: Tarifele sunt valabile pentru rezervari efectuate pana la data de 30.10.2020, in limita locurilor disponibile!

 • Calatoriile in Dubai in contextul COVID-19: Intrarea cetățenilor străini, în scop turistic, este permisă doar în Emiratul Dubai. Începând cu data de 1 august 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular pentru infecția cu COVID-19 (tip PCR), cu cel mult 96 de ore înainte de sosirea IN Emiratele Arabe Unite, inclusiv de către persoanele care tranzitează acest stat. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză.

 • Din data de 1 august 2020, conform deciziei comune a NCEMA (Autoritatea Națională pentru Situații de Criză și de Management a Dezastrelor) şi a Ministerului Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale din EAU, toţi pasagerii care călătoresc DIN Emiratele Arabe Unite către ţările Uniunii Europene şi Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum şi către ţările care au drept condiţie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, trebuie să prezinte teste negative la îmbarcare.

 • https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

 • Calatoriile in Maldive in contextul COVID-19: Începând cu data de 10 septembrie 2020, toate persoanele care călătoresc în Maldive trebuie să prezinte un certificat care să confirme că persoana a fost testată negativ pentru COVID-19. Testul va trebui să fie de tip molecular (RT-PCR), în limba engleză și efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării.

 • Anterior intrării în Maldive (cel mult 24 de ore) toți călătorii trebuie să completeze online o declarație de sănătate (https://imuga.immigration.gov.mv);

 

 

 

NOTA OFERTA SPECIALA: Tarifele sunt valabile pentru rezervari efectuate pana la data de 30.10.2020, in limita locurilor disponibile!

 • Calatoriile in Dubai in contextul COVID-19: Intrarea cetățenilor străini, în scop turistic, este permisă doar în Emiratul Dubai. Începând cu data de 1 august 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular pentru infecția cu COVID-19 (tip PCR), cu cel mult 96 de ore înainte de sosirea IN Emiratele Arabe Unite, inclusiv de către persoanele care tranzitează acest stat. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză.

 • Din data de 1 august 2020, conform deciziei comune a NCEMA (Autoritatea Națională pentru Situații de Criză și de Management a Dezastrelor) şi a Ministerului Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale din EAU, toţi pasagerii care călătoresc DIN Emiratele Arabe Unite către ţările Uniunii Europene şi Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum şi către ţările care au drept condiţie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, trebuie să prezinte teste negative la îmbarcare.

 • https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

 • Calatoriile in Maldive in contextul COVID-19: Începând cu data de 10 septembrie 2020, toate persoanele care călătoresc în Maldive trebuie să prezinte un certificat care să confirme că persoana a fost testată negativ pentru COVID-19. Testul va trebui să fie de tip molecular (RT-PCR), în limba engleză și efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării.

 • Anterior intrării în Maldive (cel mult 24 de ore) toți călătorii trebuie să completeze online o declarație de sănătate (https://imuga.immigration.gov.mv);

 https://mae.ro/travel-conditions/44715

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA:

 1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
 2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
 3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
 4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/    
 5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
 6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: https://oferte.activtours.ro/INFO_ASIGURARI/ 
 7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
 8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020