Royal Caribbean Cruise Line

Croazierele Royal Caribbean Cruise Line descriere si caracteristici

Royal Caribbean Cruise Line a fost fondata in anul 1969 de catre Arne Wilhelmsen, I.M. Skaugen si Gotaas-Larsen, detinatorii a trei companii maritime la acea vreme.

Primul vas de croaziera, Song of Norway, a fost lansat in 1970, urmat apoi de alte 2 vase: Nordic Prince si Sun Viking. Compania a pornit la drum cu vase noi, aspect ce a permis acesteia sa se diferentieze fata de celelalte linii de croaziera ce isi facusera debutul cu vase vechi sau cumparate de la alte linii de croaziera.

In anul 1978 au adus modificari importante vasului Song of Norway in privinta dimensiunii prin taierea acestuia si extinderea sa cu mai multe locuri publice si cabine, iar in 1988 a fost lansata prima nava de croaziera de dimensiuni mari la acea vreme: Sovereign of the Seas.

In anul 1997 grupul Royal Caribean International a achizitonat linia de croaziera Celebrity Cruises cu 1.3 miliarde de dolari, iar in 2007 grupul a creat compania sora denumita Azamara Club Cruises care s-a alaturat operatiunilor cu doua vase.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020