Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sat de vacanta Legoland 3*

* de la 139€ 177€

LegoLand, Germania

Sunați pentru a rezerva Cerere oferta

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO. Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

Facilitati
: situat chiar langa parc, dispune de restaurant buffet, 2 restaurante a-la-carte, un magazin LEGO, precum si un lac cu o plaja amenajata cu nisip; program de animatie, 3 piste pentru biciclisti, teren de joaca pentru copii; contra cost – bowling, minigolf.
Dotari camere: 72 de casute construite in stil LEGO care imprumuta din tematica parcului, transpunandu-va in lumea piratilor, a faraonilor, a curselor de masini si a aventurii; toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV satelit, seif, terasa mobilitata; camerele tematice, pentru 4 persoane sunt formate dintr-un living cu pat dublu si o zona de dormit cu paturi supraetajate; camerele tematice pentru maxim 4 adulti si 2 copii pana in 11 ani sunt formate dintr-un living cu pat dublu, o zona de dormit cu paturi

Reducere Early Booking:
50 EUR/camera/sejur pentru rezervari pana la cu 45 zile inainte de intrare

Nota:
Tariful de “noapte suplimentara” include mic dejun, dar nu include intrare in parc
  • Perioada sezon 2018

Scrie o recenzie

  
-Reducere Early Booking: 50 euro / camera / sejur pentru rezervari efectuate cu cel putin 45 zile inainte de check-in;

TARIFE 2019:

A= 08.04-09.05, 13.05-18.05, 03.06-28.06, 26.08-03.11;  B= 24.03-07.04, 10.05-12.05, 19.05-02.06, 29.06-25.08
Tarif în euro / camera / noapte cu 2 zile de intrare in parc
Tip CamerăMasăAB
Camera tematica 2 incaperi (ocupare 2 persoane) MD278308
Camera tematica 2 incaperi (ocupare 3 persoane) MD327357
Camera tematica 2 incaperi (ocupare 4 persoane) MD384 412

Reduceri:
Pana la 2 ani, copiii beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar.

Tarifele includ: cazare cu mic dejun si 2 zile consecutive de intrare in parc.
Tarifele nu includ: transport, asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate), taxa de statiune (se achita local).

Obs. In cazul pachetului cazare + intrare parc, tariful include numai 2 zile de intrare in parc, indiferent cate nopti de cazare se rezerva. Pentru zile de intrare suplimentara, se achizitioneaza bilete de intrare separat.

Informatii cu privire la tarife pentru alt numar de nopti si alte tipuri de camera sunt disponibile la cerere in agentiile Activ Eventuria.

Tarifele pot suferi modificari. Acestea depind de disponibilitatea din momentul efectuarii rezervarii. Pentru oferta actualizata va rugam consultati agentii Activ Eventuria.

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!