Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hoteluri recomandate Serengeti Park Hodenhagen

Hoteluri recomandate Serengeti Park Hodenhagen

Descopera hotelurile recomandate pentru vacanta ta la Serengeti Park si porneste intr-o aventura safari chiar in Europa!

Citeste mai mult

Hoteluri recomandate Serengeti Park Hodenhagen


Parcul Serengeti se afla in Hodenhagen, la aproximativ 60 km de Hanovra si 105 km de Hamburg. Parcul are 220 ha, 1500 animale, peste 40 spectacole, precum si un resort cu diferite tipuri de cazare. Parcul a fost deschis in 1974 si de atunci s-a dezvoltat continuu.

Parcul Serengeti este impartit in trei zone: Serengeti-Safari, Jungla-Safari si Aventura-Safari.

Serengeti-Safari se intinde pe o suprafata de 120 ha cu 1500 animale salbatice pe care le puteti vedea intr-un tur cu masina; Jungla-Safari se gasesc 20 specii de maimute; in Aventura-Safari veti descoperi diferite atractii atat pentru copii, cat si pentru adulti. In safari-urile pe care le veti face prin parc veti putea observa diferite specii de animale asa cum se comporta ele in salbaticie.

Cum ajungi la SERENGETI ? Contacteaza-ne si ne vom ocupa 100% profesionist de vacanța ta, astfel încât să vă bucurați!

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Hodenhagen, Germania
Hoteluri recomandate Serengeti Park Hodenhagen

This lovely hotel is in Lueneburger Heide Situated within 600 metres from the town centre the hotel is easily accessible on foot to a host of places of interest Travellers can find the nearest golf course within 16 7 kilometres from the property With . . .