Silversea Cruises

Croazierele Silversea Cruises descriere si caracteristici

Linia de croaziera Silversea Cruises a fost creata in anul 1993 de catre V-Ships si familia Lefebvre din Roma. Fondatorul si proprietarul acestei linii de croaziera, specializata in croaziere de lux, este Manfredi Lefebvre d'Ovidio. Intr-o lume plina de multinationale, aceasta linie de croaziera, specializata in croaziere de lux, continua sa apartina si sa fie condusa de aceeasi familie, fondatorul si proprietarul fiind Manfredi Lefebvre d'Ovidio. Modelul de business al Silversea Cruises a fost si este cel de a opera cu vase mici, cazarea fiind doar in suite cu facilitati de lux, cu tarife all inclusive care cuprind taxe, servicii, bauturi, asigurare si excursii.

Primul vas de croaziera al acestei linii este Silver Cloud, lansat in aprilie 1994, urmat in ianuarie 1995 de Silver Wind. In septembrie 2000 este lansat vasul Silver Shadow, iar anul urmator Silver Whisper. In decembrie 2009 vasul Silver Spirit se alatura flotei. Vasul Prince Albert II din 1989 a fost rebotezat Silver Explorer. 

In anul 2012, Silversea Cruises achizitioneaza Canodros SA, principala companie turistica ecuadoriana care opereaza in Insulele Galapagos. Vasul Galapagos Explorer II, apartinand companiei Canodros, dupa ce va continua inca o perioada sub acest nume, va fi introdus in flota Silversea Cruises cu numele Silver Galapagos.

In anul 2014 Silversea Cruises achizitioneaza vasul Clipper Odissey pe care il va renova in anul 2016 si se va alatura flotei cu numele de Silver Discoverer. In primavara anului 2017 a fost lansat Silver Muse, si tot in 2017 va avea loc renovarea vasului Silver Cloud, devenind Silver Cloud Expedition.

In anul 2020 Silversea Cruises va lansa vasul Silver Moon iar in 2021 vasul Silver Dawn .

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020